19 / 07 / 2024

Iğdarda Çevre Eğitim Merkezi

Iğdarda Çevre Eğitim Merkezi

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında yapılan açılışa Iğdır Valisi Davut Haner, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere her yıl verilen eğitim ödeneğinin detayları son derece merak ediliyor. Peki, eğitim ödeneği hesaplara yattı mı? İşte detaylar…

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek 2022? Öğretmen kırtasiye parası ne kadar?

Öğretmenlere eğitim ödeneğinin ne zaman verileceği ve Öğretmen kırtasiye parası ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Engelli bireylere eğitim desteği! Engelli Eğitim Desteği ne kadar 2022? İşte detaylar!

Engelli bireylere ne kadar eğitim desteği veriliyor. Engelli bireylere eğitim desteği veriliyor mu? İşte detaylar!

Engelli bireysel eğitim desteğine zam geldi! 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan 2022 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere verilecek destek fiyatları arttı. Peki 2022 engelli eğitim desteği ne kadar oldu? İşte detaylar...

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı 1.651 personel alacak! İşte şartlar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 1.651 fizyoterapist ve sözleşmeli destek personeli almak için ilan verdi. İşte aranan şartlar...

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Iğdarda Çevre Eğitim Merkezi Haberi

Iğdarda Çevre Eğitim Merkezi

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik “Çevre Eğitim Merkezi” açıldı. Açılışta "Kahraman Çevreci Andı" okuyan öğrenciler, çevreyi koruyacaklarına ve kirletenleri uyaracaklarına dair söz verdiler. Öğrencilere Vali Haner tarafından çevreyi kirletenleri uyararak, korumakla görevli "Kahraman Çevreci" belgesi verdi.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gençtürk, küçük yaşlarda öğrenilen bilgilerin, kazanılan alışkanlıkların ve görülen davranışların yaşam şekli halini aldığı ve ömür boyu uygulandığı düşüncesinden hareketle çocuklarda çevre bilinci oluşturulması hedefiyle çevre eğitimi çalışmalarının sürekli devam etmekte olduğunu belirtti. Çevre eğitimlerinin belli bir eğitim merkezinde verilmesinin, çocukların uygulamalar yapmasının ve görsel öğrenmenin daha faydalı olacağı anlayışıyla müdürlükleri bünyesinde "Çevre Eğitim Merkezi" oluşturduklarını anlatan Gençtürk, “İlimizde anasınıfı ve 1. sınıfta eğitim gören öğrencilerin bu merkeze gelerek, eğlenceli uygulamalarla bilgi edinmeleri, Kahraman Çevreci...