14 / 05 / 2024

igdaş yetkili tesisatçılar

igdaş yetkili tesisatçılar

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, vatandaşları güvenli doğal gaz kullanımı konusunda uyararak, “Yetkisiz tesisatçılara kombi taktırmayın. İGDAŞ’ ın yetki verdiği bine yakın tesisatçı var” dedi....

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

840 bin küçük esnafa vergi istisnasının ayrıntıları belli oldu

Basit usule tabi olan berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, tamirci, taksici, dolmuşçu gibi yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna edildi.

Riskli yapı tespiti nasıl yapılır? Riskli yapı tespiti için nereye başvurulur?

Yıkılma ya da ağır hasar görme ihtimali olan binalara riskli yapı deniyor. Yetkili kuruluşlar tarafından inceleme işlemi yapıldıktan sonra binanın riskli yapı olup olmadığı belirleniyor. Peki, riskli yapı tespiti nasıl yapılır? Riskli yapı tespiti için nereye başvurulur? İşte tüm merak edilenler...

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

Özderici GYO 2021 yılı için değerleme firmalarını seçti!

Özderici GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında açıklanan değerlemeye yetkili kuruluşlarından hizmet alınmasına, seçilen firmanın kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar verildi.

Halk GYO kira sertifikası yetkili kuruluşlarını seçti!

Halk GYO kira sertifikası ihraç programı kapsamında Halk VKŞ'nin, yurt içinde gerçekleştirilmesi planlanan kira sertifikaları için lider aracı kurum olarak Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin yetkilendirilmesine karar verdi.

TSKB GYO kiracılarına kira indirimi yapacak!

TSKB GYO'nun portföyündeki AVM'de faaliyet gösteren kiracıların desteklenmesini teminen Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde; kira bedeli indirimi yapılıp yapılmaması hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

İş GYO kiracılarına kira desteği verecek!

İş GYO'nun portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarına, kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

igdaş yetkili tesisatçılar Haberi

igdaş yetkili tesisatçılar


İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, vatandaşları güvenli doğalgaz kullanımı konusunda uyararak, “Yetkisiz tesisatçılar kombi taktırmayın. İGDAŞ’ın yetki verdiği bine yakın tesisatçı var” dedi.


Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER), yirminci kuruluş yıl dönümünü Taksim The Marmara Otel’de düzenlenen toplantıyla kutladı. Toplantıya DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, GAZBİR Yönetim kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.


Toplantıda konuşma yapan DOSİDER Başkanı Ömer Cihad Vardan doğalgaz kullanımının önemine işaret ederek , “Doğalgaz kullanımı çok önemli. Eskiden hava kirliliğinden bahsederdik. Doğalgazla bu son buldu” dedi.


İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan yaptığı konuşmada, DOSİDER’in 20’inci yılını kutlayarak, “20 yıldır birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Birlikte sosyal projeler yaptık. İGDAŞ olarak çeyrek asırlık bir şirketiz. Beş milyon üç...