29 / 04 / 2024

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"



Fırsatçılar ne deprem gibi tüm ülkeyi yasa boğan afetleri, ne de Ramazan ayı gibi kutsal ayları dinlemiyor ve haksız kârlar elde etmek için her imkânı değerlendiriyor. Ramazan’ın başlamasına sayılı günler kala gıda fiyatlarına fahiş zamlar gelmesi olasılığı vatandaşları tedirgin ederken, önemli bir uyarı da kırmızı et için geldi.

Ramazan öncesinde kırmızı et arzına ilişkin sıkıntı olup olmadığı merak konusu olurken, kırmızı ette arz sıkıntısı bulunmadığını vurgulayan Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Çelik, "Fiyatları yükseltmek isteyen fırsatçılara karşı önlem alınması gerekiyor" uyarısını yaptı.

 Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesi kırmızı et tüketimi ve fiyatlarına yönelik açıklamalar yapan TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen çiftçilerin bir yandan yaralarını sarmaya gayret gösterirken, öte yandan üretime de devam etmeye çalıştıklarını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön