29 / 04 / 2024

Iglo Architects mimarisi

Iglo Architects mimarisi

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Amr  Mardını tarafından kuruldu.

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kübra Nas tarafından kuruldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Koronavirüs döneminde okul mimarisi yeterliliğine dikkat edilmeli!

Koronavirüs sonrası sosyal mesafe, doğal havalandırma gibi konuların öneminin artmasıyla yeni dönemde aileler, okulun mimarisi açısından daha dikkatli olmalı. Peki dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Asitane’nin İstanbul’daki ofisinde Iglo Architects imzası!

Iglo Architects, film ve fotoğraf prodüksiyon şirketi Asitane’nin İstanbul’daki ofisini dizayn etti. Asitane, çalışan konforunun ve verimliliğinin maksimum düzeyde tutulduğu, sıcak ve dinamik bir iç mekan olarak hayata geçirildi.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Iglo Architects mimarisi Haberi

Iglo Architects mimarisi

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor.  Diğer yapılara kıyasla enerji tüketiminin çok daha yoğun olduğu büyük ölçekli endüstri binalarında sağladıkları enerji dengesiyle ciddi bir dönüşüm yaratan Iglo Architects’in kurucusu Mimar Zafer Karoğlu, bu tür yapıların sıfır karbon üreten ve çevreye zararsız yapılar olmasını beklemenin elbette ki mümkün olamayacağını, ancak şartları iyileştirebilecek birçok çözümün bulunduğunu ve spesifik konularda gösterilecek özen ve çabanın karşılığının çevreye, yapıya, kullanıcıya ve yatırımcısına kazanımlar getireceğini vurguluyor.


Bugüne kadar Türkiye’de ve yurt dışında birbirinden farklı ölçeklerde bir çok projeye imza atan Iglo Architects, endüstri yapıları tasarımında sürdürülebilir kriterleri göz önünde bulunduruyor ve enerji tüketiminin oldukça yoğun olduğu bu tür yapılarda...