10 / 05 / 2024

ihale şartları

ihale şartları

İhale nedir ve nasıl yapılır? İhale esasları nelerdir? İhale duyurusu nasıl yapılır? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız ve ihale konusu hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ihale şartları değişti mi?

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ulaştırma Bakanlığı ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun ihalesini alan ortak girişimin imzaladığı sözleşmedeki şartların değiştirildiğini söylemişti. Peki ihalenin şartları ne oldu? İşte detaylar...

Haydar Akar'dan Osmangazi Köprüsü açıklaması!

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar devam eden Meclis çalışmalarında sık sık söz alarak Osmangazi Köprüsündeki ihale şartlarına ve devletin vermiş olduğu araç sayılarına ilişkin önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor.

2015 yılında 164 bin 327 ihale yapıldı!

Türkiye kamu yönetiminde önemli reformlara imza atarken, çok sayıda firma teknik şartları tamamlayamadığı için binlerce ihalenin iptal edildiği ortaya çıktı. 2015 yılında 164 bin 327 ihale yapılırken, 17 bin 577’si, ihale tarihinden sonra iptal edildi.

Kamu ihale kurumu başvuru şartları!

Kamu ihalelerinde yapılacak mal veya hizmet alımları ile yapım işlerinin istekliler arasından seçilecek birisi üzerine bırakılıyor. Kamu ihalesine kimler girebilir? İşte kamu ihale kurumu başvuru şartları..

Milli emlak kiralama ihale şartları!

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerin kiraya verilmesi için belirli ihale şartları bulunuyor.İşte milli emlak kiralama ihale şartları..

BDDK binası için ihale şartları açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

İTÜ Ayazağa'da onarım tadilat ve yenileme işleri ihale edilecek!

İstanbul Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Tenik Daire Başkanlığı, Ayazağa yerleşkesi otopark düzenleme, yol ve otopark asfalt kaplama, tretuar onarımı, tadilat ve yenileme işini ihale edecek

Teknopark İstanbul, ihale dökümanları hazırlanacak

Teknopark İstanbul A.şž, Teknopark İstanbul Alanı altyapı projelerinin ve altyapı tesisleri inşaatlarına daire ihale dökümanlarının hazırlanması işini ihale edecek

TCDD İşletmesi, demiryolu etüt proje için ihale açtı!

TCDD İşletmesi İzmir 3. Bölge Müdürlüğü  (İzmir) tarafından, Akhisar şehir geçişi demiryolu etüt proje mühendislik  danışmanlık hizmetlerinin alımı için ihale açıldı

ihale şartları Haberi

ihale şartları

İhale nedir?


İhale; bir işi veya bir malı birçok istekli arasından en uygun koşullarda kabul edene bırakma, eksiltme veya arttırma işlemine deniyor. İhaleye kimler katılabilir? Kanuni ikametgâh sahibi olan, Türkiye'de tebligat için adres gösterebilen, gerekli nitelik ve yeterliliği haiz bulunan, yeterli teminat ve belgeleri verebilecek kişiler, ihalelere katılabiliyor.



İhale duyurusu nasıl yapılır?


İhale konusu olan bütün işler, ilan yoluyla duyuruluyorlar



İhale ilanı nereye verilir?


-Günlük gazete çıkan yerlerde: İhalenin yapılacağı yerde çıkan gazetelerden biri ile ihale gününden en az 7 gün önce olmak üzere en az bir defa duyurulur (İlânın ilk günü ile ihale günü hariç).


-Günlük gazete çıkmayan yerlerde: İlân, belirtilen süre içinde belediye yayın araçları ile yapılıyor ve bu işlemler bir tutanakla belgeleniyor.


Peki ihale esasları nelerdir?


Kalkınma ajansları mal, hizmet ve yapım işi satınalma...