23 / 05 / 2024

İHH aşevi açılış

İHH aşevi açılış

Gazze Şeridi’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı fakir ailelere günlük yemek sunmak için aşevi açtı. Projenin 85 bin dolara mal olduğunu belirtildi.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Bursa Karacabey Evi açılış için gün sayıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karacabey Evi açılış için gün sayıyor. Merkez, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yakın konumda yer alıyor.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

Pendik Belediyesi'nden 1 haftada 5 açılış!

Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile bir bilgi evi ve spor merkezini tamamlayan Pendik Belediyesi aralarında 8 bin metrekarelik parkın da bulunduğu beş açılışı peş peşe gerçekleştirdi...

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesis açılıyor!

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesisin daha açılışı gerçekleşiyor. Kavakpınar, Velibaba ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde kültür merkezleri, Fatih Mahallesi’nde bilgi evi ve spor merkezi ile Çamlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete girecek.

Yeni malik sıfatıyla tahliye davası nasıl açılır?

Taşınmaz mal sahibi, kiracısından tahliyesini ancak bazı haklı nedenlerin meydana gelmesi halinde isteyebiliyor.Peki kiracısı olan evi satın alan kişi tarafından yeni malik sıfatıyla tahliye davası nasıl açılır?

Ümraniye Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni düzenledi!

Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Ardahan Kültür Evi 28 Mart'ta İstanbul'da açılıyor!

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

İHH aşevi açılış Haberi

İHH aşevi açılış

Gazze Şeridi’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı fakir ailelere günlük yemek sunmak için aşevi açtı. 


İHH Gazze Temsilcisi Mehmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün ‘Mavi Marmara Şehitleri’ adını taşıyan ve Gazze Şeridi sakinlerinin sıkıntılarının hafifletmesinin yanı sıra fakir ailelere yemek vermeyi amaçlayan bu projenin açılışını yaptık." ifadelerini kullandı. 


Projenin 85 bin dolara mal olduğunu belirten Kaya, aşevinde günlük 600 kişiye yemek dağıtılacağını söyledi.


Aşevinin bulunduğu bölgede ayda bir yemek dağıtıldığını hatırlatan Kaya, buranın hizmete başlamasıyla daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılacağını...