20 / 07 / 2024

İHH Bangladeş

İHH Bangladeş

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Çelik "Müslümanlar kardeştir. Kardeşliğimizi pekiştirmek için ülkenize geldik. İnşallah sizler de gelecekte çok büyük insanlar olacaksınız. İslam'a, ülkenize, insanlığa büyük hizmetler edecekseniz" dedi.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin  TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Hazir tarafından kuruldu.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

Türkiye, Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor...

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

İHH 2020'de 14 bin briket ev inşa etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, 2020 yılında Asya, Afrika ve Ortadoğu'da 15 ülke ve bölgede 14 bin briket evin inşaatını tamamladı.

İHH Bangladeş Haberi

İHH Bangladeş

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik, yetimlere, "Müslümanlar kardeştir. Kardeşliğimizi pekiştirmek için ülkenize geldik. İnşallah sizler de gelecekte çok büyük insanlar olacaksınız. İslam'a, ülkenize, insanlığa büyük hizmetler edecekseniz" diye seslendi. 


"Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında Bangladeş'te bulunan 10 kişilik İHH ekibi, bölgedeki 5. yetimhanesini Gazipur kentinde "Sultan Abdülhamid Han Kardeşlik Yetimhanesi" adıyla açtı. 


Yetimhanede kalan çocuklar, İHH ekibini sevinç gösterileriyle karşıladı. Başlarından çiçekler döken çocuklar, ekibe bir buket de çiçek verdi. 


Yetimhanenin açılışını Antalya İHH Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Taş ve Anadolu Yakası Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AYSİT) Temsilcisi  Züleyha Pehlivan yaptı. Açılışta İHH Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik dua etti. Yetimhanede kalan bazı çocuklar, açılışta Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi ve ilahi okudu. 


Yetimhanenin açılışında konuşan...