01 / 05 / 2024

İHH İnsani Yardım Vakfı tayland

İHH İnsani Yardım Vakfı tayland

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

İHH 2020'de 14 bin briket ev inşa etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, 2020 yılında Asya, Afrika ve Ortadoğu'da 15 ülke ve bölgede 14 bin briket evin inşaatını tamamladı.

İHH'nın Azez'de inşa ettiği 154 briket ev ailelere teslim edildi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'de yetimler için hayata geçirdiği 154 briket evi teslim etti.

İHH Suriye'de 1 yılda 14 bin briket ev inşa etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, iç savaş nedeniyle yaşam mücadelesi veren Suriyeliler için geçen sene toplam 14 bin ev inşa etti.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

İHH İdlib’de briket okul inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinde briket okul inşa ediyor...

İHH, Suriye'de evsizlere umut oluyor!

Esed rejimi ve Rusya'nın İdlib'e yönelik saldırılarında dokuz çocuğuyla beraber evsiz kalan Feriye Taha ailesine İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı sahip çıktı

İHH Musul'daki 3 okulu onarıyor!

İHH İnsani Yardım Vakfı Irak'ın Musul kentindeki 3 okulu onararak öğrencilerin hizmetine açacak...

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

İdlib'te briket evlerden Bursa Mahallesi inşa edilecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye'nin İdlib kentinde briket evlerden Bursa Mahallesi kuracak.

İHH Suriye'deki briket ev hedefini 20 bine çıkardı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaptığı açıklamada Suriye içerisinde hayata geçirilen briket ev projesi kapsamında hedefledikleri sayıyı 20 bine çıkardıklarını söyledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı tayland Haberi

İHH İnsani Yardım Vakfı tayland


İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.


İHH'dan yapılan açıklamaya göre, Şehit Furkan Doğan Yetimhanesi'nin açılışı için bölgeye giden İHH ekibi, ilk olarak Şehit Ömer Halisdemir adına yaptırılacak okulun, daha sonra da okulun bulunduğu arsaya inşa edilecek İskilipli Atıf Hoca Yetimhanesi'nin temelini attı. Temel atma törenine, yetimlerin yanı sıra bölge halkının ileri gelenleri katıldı.


Temel atma töreninde konuşan İHH Gönüllüsü Çağrı Şahin, 40 kişinin barınacağı yetimhaneyi bir yılda tamamlamayı planlandıklarını belirtti.


Şahin dünyanın diğer ucundaki yetim çocuklar için dertlenmenin ve bu uğurda çaba sarf etmenin tarif edilemez duygular olduğunu aktararak, "Bizleri kardeş kılan Rabbimize hamdolsun. Rabbim cümlemize ömrümüz boyunca yetimlere hizmet ederek rızasını kazanacağımız ameller yapabilmeyi nasip eylesin inşallah." ifadelerini...