23 / 05 / 2024

Ihlamur Kasrı projesi

Ihlamur Kasrı projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 'üncü derece sit alanında bulunan Ihlamur Kasrı ’nın yanındaki açık otoparkın, katlı otoparka dönüştürülmesine onay verdi.

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Ala ön talep topluyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding'in ilk büyük konut projesi olan 'Kasr-ı  Alâ'da ön talep süreci başladı. 

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde tek katlı villa konforu!

Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede toplam 112 adet villaya yer veriliyor...

Kameroğlu Pelican Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi toplam 112 daireden meydana geliyor. Projede 4+1'den 6+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri 2017 Mayıs fiyatları!

Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi ile İstanbul Büyükçekmece'de eşsiz bir villa yaşamı sunuluyor. Lüksü tabiatla iç içe olarak sunan Pelican Ihlamur Evleri'nde kendi bahçenizde, kendi meyvenizi yetiştirebilirsiniz...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Ihlamur Kasrı projesi Haberi

Ihlamur Kasrı projesi

4 Şubat günü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıya çıkan “Beşiktaş Ihlamur Kasrı 3. Derece Doğal Sit Alanı ve Etkileme Geçiş Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nâzım İmar Planı Değişikliği” 5 Mart’a kadar askıda kalacak, plana 30 gün içinde itiraz edilebilecek. 


Ihlamur Kasrı 3. Derece Doğal Sit Alanı imar planı askıya çıktı!


Yurt...