29 / 04 / 2024

Ihlamur Konağı hizmetleri

Ihlamur Konağı hizmetleri

Yaşamkent’ te ‘’Bir Gülüşün Yeter’’ sloganıyla kapılarını açtığı ilk günden beri yenilikçi uygulamalarıyla dikkati çeken Ihlamur Konağı, şimdi de yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı...

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek Eski Reji Sokağındaki Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti. İhalenin başkanlığını Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören üstlendi.

Pendik Hükümet Konağı tamamlandı!

Pendik Hükümet Konağı tamamlanarak hizmet vermeye başladı. ilk olarak Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü taşınırken, bir ay içinde diğer birimlerin de yerleşmesiyle kamu hizmetleri tek çatı altında toplanacak.

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı 1.7 milyona mal oldu!

Yiğitler Mahalle Konağı törenle açıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Burası farklı hizmetleri bünyesinde barındıran hizmet kompleksi, eğitim ve kültür merkezi olacak” dedi.

Törekent Güngörmüşler Konağı yapım işi ihalesi 27 Nisan'da!

Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Törekent Güngörmüşler Konağı yapım işi 27 Nisan 2015 Pazartesi günü açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından huzurevi anlayışına yeni bir boyut kazandırmak amacıyla inşa edilen Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı...

Ihlamur Konağı yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı!

Yaşamkent’ te ‘’Bir Gülüşün Yeter’’ sloganıyla kapılarını açtığı ilk günden beri yenilikçi uygulamalarıyla dikkati çeken Ihlamur Konağı, şimdi de yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı...

Ihlamur Konağı Huzurevi basın mensuplarına tanıtıldı!

Sun Grup AŞ bünyesinde Mayıs ayı itibariyle faaliyete başlayan ve 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Ihlamur Konağı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, yapılan lansmanla basın mensuplarına tanıtıldı.

Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi'nde yaşam başladı!

Kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Sungur: ‘’Bize emanet edilen büyüklerimize, sadece iyi bakım değil, mutlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, sektördeki hizmet standardını da üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

İlkelim İnşaat Turizm Peyzaj Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İlkelim İnşaat Turizm Peyzaj Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz tarihinde Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu

Egedal Turizm Gıda Otel ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Egedal Turizm Gıda Otel ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal İncedal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akar, Ayhan Arslan, Yusuf Akar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Ihlamur Konağı hizmetleri Haberi

Ihlamur Konağı hizmetleri

Yaşamkent’te ‘’Bir Gülüşün Yeter’’ sloganıyla kapılarını açtığı ilk günden beri yenilikçi uygulamalarıyla dikkati çeken Ihlamur Konağı, şimdi de yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı. 

Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Sungur, yaşlı insanların aslında bağımsızlıklarını korumak istediklerini, sanılanın aksine çocuklarından ayrı yaşayan yaşlıların kendilerini ihmal edilmiş hissetmediklerinin altını çizdi.


Yaşlıların, bakım evlerinde de mutlu olabildiklerini anlatan Sungur, ‘’Bunun için yaşlıların, kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri gerekir. Ihlamur Konağı projesi, yaşlıların kendi evlerinde bile bulamayacakları konforu sunma amacıyla hayata geçirildi. 12 bin metrekarelik alanda konumlanan binamız daha temel atma aşamasındayken, yaşlıların ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edildi.  (Bir gülüşün yeter) sloganıyla kapımızı açarken,  yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu yaşam olanağı sunmayı hedefledik’’ dedi.

Kısa sürede karşılaştıkları ilginin, hizmetlerini çeşitlendirmeye yönelttiğini anlatan Sungur,...