03 / 05 / 2024

ihlas gayrimenkul Sedat Kurucan

ihlas gayrimenkul Sedat Kurucan

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Dr. Ömer Şaban Kamber oldu.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Esat Demirci ve Sedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Deniz Güney ve Sedat Keser ortaklığında kuruldu.

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Lachyn Korkmaz ve Sedat Baysu ortaklığında kuruldu.

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Esat Sancak, Sedat Demirci ve Vedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Global Roses Gayrimenkul İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Roses Gayrimenkul İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de MaideTekin ve Sedat Tekin ortaklığında kuruldu.

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sedat Ceyhan tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

İhlas Gayrimenkul tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 tarihleri arasında 953 milyon 100 bin 435 TL hasılat elde etti. Şirket aynı dönemde, 38 milyon 895 bin 913 TL kira geliri elde etti. 

İhlas Gayrimenkul ilk 9 ayda 54.1 milyon TL kira geliri elde etti!

İhlas Gayrimenkul 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 hesap döneminde 825 milyon 78 bin 359 TL hasılat, 54 milyon 149 bin 369 TL kira geliri elde etti. 

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Sedat Aydınlı tarafından kuruldu.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul'den ilk yarıda 219.3 milyon TL'lik satış!

İhlas Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında 219 milyon 367 bin 695 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi. Şirketin brüt satış karı 26 milyon 215 bin 457 TL oldu.

ihlas gayrimenkul Sedat Kurucan Haberi

ihlas gayrimenkul Sedat Kurucan

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Dr. Ömer Şaban Kamber, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Murahhas Azalığına Mehmet Küsmez, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ömer Murat seçildi. Şirketin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak da Salman Çiftçi, Ali Murat Memioğlu ve Hüsnü Kurtiş' in seçildi. 


Ayrıca İhlas Gayrimenkul'ün şirker genel müdür vekilliğine Kıvanç Tınmaz' getirildi. 


İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması

Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (16.05.2017)  yapılan toplantısında;

  

Şirketin, 31 Mart 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda üç yıl süre ile ve üçüncü yılın sonunda yapılacak ilk Genel Kurula kadar vazife yapmak üzere Yönetim Kurulu'na seçilen ve 16.05.2017 tarih ve 2017/20-2017/21 sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereği yapılan atama sonucu, yönetim kurulu toplanmış, yeniden görev dağılımı yaparak, şirketi...