03 / 05 / 2024

İhlas Holding anlaşmaları

İhlas Holding anlaşmaları

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

İhlas Holding anlaşmaları Haberi

İhlas Holding anlaşmaları

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden Çin Wiseweb Technology Group ile İhlas Holding Çin'in İpek Yolunu yeniden hayata geçirme projesi olan ‘'Bir Kuşak Bir Yol'' projesi kapsamında  danışmanlık hizmetleri sağlamak üzere  işbirliği kurulması konusunda mutabakata vardı. 

Kap Açıklaması:
Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden Çin Wiseweb Technology Group ile Şirketimiz arasında Çin'in İpek Yolunu yeniden hayata geçirme projesi olan ‘'Bir Kuşak Bir Yol'' projesi kapsamında yer alan ülkeler arasında bilgi köprüsü oluşturmak, data değerlendirme hizmetleri vermek ve danışmanlık hizmetleri sağlamak üzere  işbirliği kurulması konusunda mutabakata...