04 / 05 / 2024

İhlas Holding iştirak şirketleri

İhlas Holding iştirak şirketleri

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

ALC Villages fiyat listesi!

Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. tarafından inşa edilen proje lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 

ALC Villages nerede? Lokasyon bilgisi! 

ALC Villages projesi Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. ALC Villages nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ALC Villages nerede? sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Akiş GYO'dan iştirak işlemi hakkında açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak işlemi hakkında açıklama yaptı.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Zincir Gayrimenkul'ün değeri 23.2 milyon TL!

Yeşil Yatırım Holding, iştirak şirketinin değerini açıkladı. Zincir Gayrimenkul Geliştirme'nin şirket değeri 23 milyon 213 bin  683 TL olarak belirlendi.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Türkerler Holding işbirliği imza töreni 11 Ekim'de!

İnşaat sektörünün öncülerinden Türkerler Holding, Türkiye ekonomisinin köklü bir kuruluşuyla önemli bir işbirliği kararı aldı. Anlaşmanın detaylarının da açıklanacağı imza töreni 11 Ekim 2016 Salı günü gerçekleştirilecek.

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy oldu!

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İhlas Holding’in CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine, Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy, İhlas Holding ve bağlı iştiraklerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Bizim Evler 6 İhlas Holding satış fiyatları!

Bizim Evler 6 İhlas Holding satış fiyatları 461 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Ispartakule'de yer alan Bizim Evler 6 projesinde yaşam 3 ay sonra başlıyor...

Uran Holding’e Grand Prestige Otel için yıkım uyarısı!

Ruhsata aykırı yapılan Doğuş Holding’e ait gökdeleni yıkmaya başlayan Sarıyer Belediyesi, kaba inşaat halinde bekleyen otel için de Uran Holding’i uyardı.Belediye Uran Holding’e “Projeyi bitirmezseniz yıkacağız” dedi.

İhlas Holding iştirak şirketleri Haberi

İhlas Holding iştirak şirketleri

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak payının satışı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Holding, sahip olduğu İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. paylarından 800 bin adedini pay başına 1,25 TL ile 3 Mart 2020 tarihinde bağlı ortaklıklarından İhlas Pazarlama A.Ş.'ye sattı. Bu işlemle birlikte İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu.

İhlas Holding'in KAP açıklaması: 
Şirketimiz, sahip olduğu İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. paylarından 800.000 adedini pay başına 1,25 TL ile 03.03.2020 tarihinde bağlı ortaklıklarımızdan İhlas Pazarlama A.Ş.'ye satmıştır. Bu işlemle birlikte İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız 03.03.2020 tarihi itibariyle...