02 / 05 / 2024

ihlas vakfı yurtları

ihlas vakfı yurtları

Öğrenci yurtlarıyla hizmet veren İhlas Vakfı’nın yurt müdürleri, İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda 4 ilde yurt inşaatlarının devam ettiği, 3 ilde de projelerin tamamlandığı açıklandı...

İTÜ'den öğrenci yurtlarının kira süresine ilişkin açıklama!

İTÜ Rektörlüğü, bazı öğrenci yurtlarının işletmesinden bir süredir sorumlu olan İTÜ Geliştirme Vakfı iştiraki Arı Kültürel A.Ş.'nin, mevcut yasal düzenlemelerle beraber kira süresi ve sözleşmesi bitmesine karşın İTÜ yurtlarını işgal etme yoluna gittiğine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

İhlas Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki yurdunun temeli atıldı!

İhlas Vakfı Afyonkarahisar Bölge Temsilciliği tarafından Sinanpaşa ilçesine yapılması planlanan öğrenci yurdunun temeli atıldı.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü Bizimevler 6'ya komşu oluyor!

İstanbul’un en önemli konut yerleşim merkezlerinden biri olan Ispartakule’de İhlas Yapı Bizimevler 6 Gökkuşağı projesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor...

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri Bizim Evler'i inceledi!

Ispartakule'de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile hem yatırımcıların hem de sakin, sessiz, gürültüden uzak ve beş yıldızlı daire konforu arayanların yoğun ilgisini çekiyor.

İhlas Vakfı'nın 36. yurdunun temeli Bilecik'te atıldı!

İhlas Vakfı tarafından Bilecik'te yaptırılacak Ertuğrul Gazi Öğrenci Yurdu'nun temeli, önceki gün düzenlenen törenle atıldı. İhlas Vakfı'nın şu an yurt dışında 16 öğrenci yurdu bulunuyor...

İhlas Vakfı tarafından yaptırılan Tokat öğrenci yurdu açıldı!

İhlas Vakfı tarafından dört yıldızlık otel kalitesinde 7 katlı ve 105 öğrenci kapasiteli inşa edilen yurdun her odası 3 ile 4 kişi kalacak şekilde tasarlandı.

İhlas Vakfı Afyon, Bilecik ve Samsun'da yurt inşaatlarına başlıyor!

Öğrenci yurtlarıyla hizmet veren İhlas Vakfı’nın yurt müdürleri, İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda 4 ilde yurt inşaatlarının devam ettiği, 3 ilde de projelerin tamamlandığı açıklandı...

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kuracak!

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kurmaya hazırlanıyor. 30 milyon dolarlık üniversite için Merter'de arazi tahsisi yapıldı. Projeye göre her yurtta üniversiteye hazırlık sınıfları kurulacak.

Turizmciler İstanbul Tanıtım Vakfı kuracak!

Turizmciler Gezi Parkı’ndan sonra daha çabuk organize olmak için İstanbul Tanıtım Vakfı kuracak Sektör temsilcileri valiliğin de destekleyeceği vakıf için haftalık toplantılar düzenlemeye başladı...

Recep Kaymakcan: Yurtlar için 32 bin buzdolabı siparişi verdik!

Yurtkur Genel Müdürü Recep Kaymakcan, temel felsefelerinin standardı düşük yurtlarda kalanların koşullarını iyileştirmek olduğunu belirterek, 'Yeni dönemde, ranzalı yurtların tamamını kaldıramasak da 3 ranza varsa 1'ini kaldırdık." dedi...

ihlas vakfı yurtları Haberi

ihlas vakfı yurtları


Türkiye genelinde açmış olduğu öğrenci yurtlarıyla hizmet veren İhlas Vakfı’nın yurt müdürleri, İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda 4 ilde yurt inşaatlarının devam ettiği, 3 ilde de projelerin tamamlandığı açıklandı.


İhlas Vakfı’nın Bahçelievler’deki merkezinde yapılan toplantının açılış konuşmasını İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay yaptı. Konuşmasına vakfın kurucusu merhum Dr. Enver Ören’in, “81 ilde öğrenci yurdu açın, 54 Afrika ülkesine hizmet götürün” vasiyetini hatırlatarak başlayan Okyay, bu vasiyet doğrultusunda tüm İhlas mensuplarının hayırseverlerle el ele vererek çalıştıklarını söyledi.


Öğrenci yurtlarıyla hem ilme hem de öğrencilere büyük hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Okyay, bu hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük gayret ve özveri gösteren yurt müdürlerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Okyay’ın sözlerinin ardından konuşan İhlas Vakfı Yurt İnşaatları Sorumlusu Tahsin Ekinci de gelecek...