19 / 05 / 2024

ihracat oranı açıklandı

ihracat oranı açıklandı

2015 yılı Eylül ayında dış ticaret açığı yüzde 46,6 azalarak 7 milyar 13 milyon dolardan 3 milyar 742 milyon dolara düştü.

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

En düşük memur maaşı 33.025, memur emeklisi maaşı 14.814 TL! SON DAKİKA: Öğretmen, polis, hemşire maaşları açıklandı!

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz günlerdeki bir açıklamasında memurlar için resmen zam oranı  verdi. Bu açıklamanın ardında, en düşük memur ve memur emeklisi maaşları ile öğretmen, polis, hemşire maaşları tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Emekliler dikkat! e-Devlet'te zamlı maaşlar resmen açıklandı! Hemen tıklayıp, siz de yeni maaşınızı öğrenin!

Emekliler için beklenen zam müjdesi geldi! Emekli maaşlarına yapılan zam oranı resmi olarak açıklandı ve e-devlet'e yansıtıldı. İşte ayrıntılar...

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Son dakika! Emekliye zam oranı belli oldu! Resmen açıklandı!

Emekli aylığına yapılacak zamla ilgili heyecanlı bekleyiş sona erdi. Emekli aylıklarına yapılan zam resmen açıklandı Peki; memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerine ne kadar zam yapıldı? İşte detaylar...

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri açıklandı! Yeni bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Uzun zamandır beklenen emekli ikramiyelerindeki artış oranı açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca emeklinin beklediği zamlı bayram ikramiyelerini açıkladı.

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı! 

Depremin odağındaki 10 şehirde Zorunlu Deprem Sigortası oranı ortalama yüzde 49 seviyesinde. Peki zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı!

Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca ev sahibini ve kriacıyı ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla beraber belli oluyor. Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Şubat ayı kira artış oranı 2023! Şubat ayı kira artış oranı açıklandı mı? 2023 Şubat ayı kira artış oranı ne kadar oldu?

Kira artış oranına dair sorular gündemde yer alıyor. Bu kapsamda Kira artış oranı açıklandı mı, 2023 Şubat ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

ihracat oranı açıklandı Haberi

ihracat oranı açıklandı



Eylül ayında dış ticaret açığı yüzde 46,6 azalarak 7 milyar 13 milyon dolardan 3 milyar 742 milyon dolara geriledi. İhracatın ithalatı karşılama oranı ise 2014 Eylül ayında %66 iken, 2015 Eylül ayında %75,7'ye yükseldi.


Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göreihracat 2015 yılı Eylül ayında, 2014 yılının aynı ayına göre %14,2 azalarak 11 milyar 659 milyon dolar, ithalat %25,2 azalarak 15 milyar 401 milyon dolar olarak...