02 / 05 / 2024

İhracat rekoru

İhracat rekoru

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'den alınan bilgiye göre Ekim ayında ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 artışla 12 milyar 598 milyon dolar olarak gerçekleşti.

İhracatta eylül ayı rekoru kırıldı!

Eylül ayında ihracat, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,5 seviyesinde artarak 13 milyar 294 milyon dolar oldu. Böylelikle Cumhuriyet tarihinin eylül ayı rekoru kırılmış oldu.

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Borsada son 13 yılın rekoru! Halka arz çılgınlığı büyüyor!

Borsa İstanbul'da 2023’te 36 şirket 50.3 milyar liralık halka arz yaptı. 2010-2022 yıllarında gerçekleştirilen 229 halka arzın büyüklüğüne ulaşıldı. Reeder'in arzında toplam 4.2 milyon yatırımcıyla beraber katılım rekoru kırıldı.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Altın için 'bunlar rekor değil' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğiniz gün 2 bin dolar seviyesi ile rekor kırdı. Piyasalarda altın fiyatlarındaki rekor gündeme düşerken Altın için ''bunlar rekor değil'' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak

Dolar kuru küresel yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak.

İhracat rekoru Haberi

İhracat rekoru

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ekim ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 artışla 12 milyar 598 milyon dolar olarak gerçekleştiğini açıkladı.


TİM, eylül ayı ihracat verilerini İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da katılımıyla Kırklareli’nde açıkladı. 


TİM verilerine göre, ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 artışla 12 milyar 598 milyon dolar oldu. Böylelikle Cumhuriyet tarihinin en yüksek ekim ayı mal ihracatı gerçekleştirilmiş oldu.


Verilere göre ilk 10 ayda ihracat yüzde 5,6 artışla 131 milyar 140 milyon dolar olurken, Türkiye’nin son 12 aylık ihracatı ise yüzde 5,3 artışla 158 milyar 516 milyon dolara...