02 / 05 / 2024

İhsan Bilgin mimarlık

İhsan Bilgin mimarlık

Mimar İhsan Bilgin kimdir? Mimar İhsan Bilgin, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar İhsan Bilgin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İhsan Bilgin...

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Arya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Deniz tarafından kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Evsen tarafından kuruldu.

Almiens Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Almiens Mimarlık Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Eroğlu tarafından kuruldu.

Göktuğ Bilgin Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Göktuğ Bilgin Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Bilgin tarafından kuruldu. 

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Ayşe Berna Bilgin ve Nazlı Yılmaz Dönmez tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet İhsan Akdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi, İhsan Handere tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yol Üstü Sokak'ta kuruldu.

Vikont Yapı Mimarlık Elektirik Gıda Tekstil Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vikont Yapı Mimarlık Elektirik Gıda Tekstil Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İhsan Kandemir tarafından 5 Haziran' da 150 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile, Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Saygın Can Bilgin Müdürlüğü'nde kuruldu.

İhsan Bilgin mimarlık Haberi

İhsan Bilgin mimarlık

İhsan Bilgin kimdir?

İhsan Bilgin, 1953'de doğdu. 1980'de Y.Mimar (İTÜ), 1990'da Doktor (İTÜ), 1994'te Doçent (YTü), 2000'de Profesör (YTü) oldu. 1982'de Yıldız Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde başladığı öğretim üyeliği görevini 2004'e kadar sürdürdü. Modern dönem konut, yerleşme ve imar tarihleri ile 20.yy. mimarlığı üzerine çalışmanın ve dersler vermenin yanı sıra 6. Proje Atölyesini yönetti. 


İstanbul Bilgi üniversitesi İletişim Fakültesi''nde Gündelik Hayat ve Şehir Kültürü üzerine dersler verdi. Eylül 2004'te İstanbul Bilgi üniversitesi'nde Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programını kurdu ve koordinatörlüğünü üstlendi. 


Aynı üniversitede Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı olarak da görev yapıyor. 1985'ten bu yana kendi atölyesinde ve YTü bünyesinde yapmış olduğu çok sayıda mimari projesi ve uygulanmış işleri bulunmaktadır.


Mimar İhsan Bilgin projeleri..

Santralistanbul Kültür ve Eğitim Merkezi Yerleşkesi (2007)

Ataköy Konutları (2006)

Evidea Konutları (2005)

Tatarcık...