29 / 04 / 2024

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet İhsan Akdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet İhsan Akdoğan tarafından kuruldu. 


Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Konuları ile ilgili mühendislik, mimarlık hizmetleri proje, tadilat ,teknik kontrollük, müsavirlik Etüd arastırma büroları kurmak, plan proje fizibilite raporları, iç mimarlık,tasarım uygulamalarını yapmak ve yaptırmak 2- Kamu kurum ve kurulusların belediyelerin ve özel sektörün ihale veya baska yollarla yaptıracagı her türlü insaat taahhüt islerini yapmak, insaat isleri için gerekli her türlümamul veya yarı mamul hammadde makine ve techizat ithal ve imal etmek, alıp satmak ihraç etmek ve personel saglamak. 3- Her türlü makine ve elektrik mühendisligi ve bu konularla ilgili plan proje çizimi ve ilgili kurum ve Kuruluslardan alınacak izin ve onayları yaptırmak, konusu ile ilgili ekip ve ekipmanlara sahip olmak ve bu konularda danısmanlık yapmak. 4- Konusu ile ilgili her nevi insaat ve tesisat makinaları malzemelerinin imalı alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 5-Her türlü insaat malzemesinin alımı satımı pazarlaması komisyonculugu ile ithalat ihracatının yapılması konusu ile ilgili imalat ve mümessillik vermek,Insaat ve is makinaları ile yedek parçalarının alımı satımı pazarlama ithalat ve ihracatını yapmak konusu ile ilgili bayilik ve mümessillik vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan işler




Geri Dön