30 / 04 / 2024

İhsan Erman Kaptanoğlu riskli konut

İhsan Erman Kaptanoğlu riskli konut

JEOFİZİK Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi İhsan Erman Kaptanoğlu, Alanya'yı da sallayan, AFAD'a göre 5.2, Kandilli'ye göre 5.5 büyüklüğündeki depremle ilgili değerlendirmesinde "Alanya merkezi deprem açısından şu anda riskli değil. " dedi.

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erman Yakupoğlu tarafından kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Nkp Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nkp Yapı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat İhsan Nakıpoğlu, Yener Saymaz, Ersan Nakıpoğlu ve Erdem Nakıpoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet İhsan Akdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Bekçi imzasıyla kuruldu.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor!

Kahramanmaraş’ı Spor Tesisleşmesinde ilk 5’in içerisine dahil eden Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Türkoğlu ilçesinde yapılan son yatırımlar ile birlikte Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor” dedi.

İhsan Erman Kaptanoğlu riskli konut Haberi

İhsan Erman Kaptanoğlu riskli konut

JEOFİZİK Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi İhsan Erman Kaptanoğlu, Alanya'yı da sallayan, AFAD'a göre 5.2, Kandilli'ye göre 5.5 büyüklüğündeki depremle ilgili değerlendirmesinde "Alanya merkezi deprem açısından şu anda riskli değil. Bu dönemde 4. Derece deprem kuşağındaydız. Ancak yakında daha riskli olan 3. derece deprem kuşağına düşme ihtimali var. Afet İşleri Genel Müdürlüğü'nün revize edilmiş yeni deprem haritasında 3. dereceye gerilemek, daha riskli bir konumu işaret ediyor. Ancak yine de şu anda Alanya merkezde deprem yaratacak aktif bir fay hattı yok" demişti.


'RİSKLER GÖZ ARDI EDİLEMEZ'

Alanya'daki yapıların durumunu da değerlendiren Kaptanoğlu, Eski Deprem Yönetmeliği’ne göre yapılmış eski binaların riskli olabileceğini belirterek "Çünkü 2000 yılından önceki binalar eski yönetmeliğe göre yapıldı. Daha sonra yönetmelik değiştiği için, yapılar daha güvenli hale getirildi. Örnek vermek...