04 / 05 / 2024

İhsan Sabuncuoğlu

İhsan Sabuncuoğlu

Uluslararası Endüstri Mühendisliği Konferansı’nın açılışında konuşan Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Global Dünyanın Endüstri Mühendislerini İstanbul'da buluşturdu...

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Sabuncuoğlu tarafından kuruldu. 

Almiens Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Almiens Mimarlık Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Eroğlu tarafından kuruldu.

Müteahhitler devlet tarafından disiplin altına alınmalı!

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Kartal’da çöken binaya dair konuşurken, Türkiye’de çok kolay müteahhit olunduğunu belirtti. Karahasanoğlu, müteahhitlerin devlet tarafından ciddi bir disiplin altına alınması gerektiğini söyledi...

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet İhsan Akdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sonar Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sonar Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Soner Yavuz ve Arda İhsan Ganioğlu imzasıyla kuruldu.

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Bekçi imzasıyla kuruldu.

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sabuncuoğlu imzasıyla kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor!

Kahramanmaraş’ı Spor Tesisleşmesinde ilk 5’in içerisine dahil eden Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Türkoğlu ilçesinde yapılan son yatırımlar ile birlikte Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor” dedi.

UNICERA ‘Hayata Dair’ seramik sergisine ev sahipliği yapıyor!

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Amasya'da 10 tarihi mekan modern sistemle aydınlatılacak!

Amasya’da Sultan Bayezit Külliyesi, Gökmedrese Camisi ve Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi’nin de aralarında olduğu 10 tarihi mekanın modern sistemlerinin kullanılarak aydınlatılması planlanıyor.

İnşaat Mühendisi İhsan Midillioğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu İhsan Midillioğlu 11 Aralık 2014 günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi yarın kılınacak öğle namazına müteakip Kanlıca Mezarlığında toprağa verilecek.

İhsan Sabuncuoğlu Haberi

İhsan Sabuncuoğlu

Uluslararası Endüstri Mühendisliği ve Yöneylem Araştırmaları Konferansı ile bağlantılı olarak Bilkent Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Pittsburgh Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Endüstri Mühendisliği Konferansı İstanbul’da başladı. 26-28 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan konferansa 39 ülkeden 500’den fazla uzman katılıyor. Açılışını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yaptığı konferansa dünyanın sayılı üniversitelerinin temsilcileri de katılıyor.


Konferansın açılışında konuşan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Amerika’da doğan endüstri mühendisliğinin son 25 yıldır hızla gelişmekte olduğunu ve bu gelişimin global olarak sürmesini beklediklerini söyledi. Bu nedenle tarihi nitelikteki konferansın yeri olarak İstanbul’un tercih edildiğini belirten Sabuncuoğlu, “Stratejik konumu, elverişli, yerinde oluşturulmuş endüstri mühendisliği programları ve bir şehir olarak global cazibesi ile İstanbul, Uluslararası Endüstri Mühendisliği Konferansını düzenlemek...