06 / 07 / 2024

İhsaniye Mahallesi Muhtarı

İhsaniye Mahallesi Muhtarı

SAKARYA 2'nci İdare Mahkemesi, Karasu Belediyesi'nin 3 milyon 754 bin liraya ihaleye çıkardığı 13 arsanın satışını İhsaniye Mahallesi Muhtarı Tutkun'un yaptığı iptal başvurusu üzerine durdurdu.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

TOKİ Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edecek! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edeceğini açıkladı. Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, Harput sakinlerinin ilçeye daha fazla konut inşa edilmesini beklediğini belirtti...

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Haberi

İhsaniye Mahallesi Muhtarı

SAKARYA 2'nci İdare Mahkemesi, Karasu Belediyesi'nin 3 milyon 754 bin liraya ihaleye çıkardığı 13 arsanın satışını İhsaniye Mahallesi Muhtarı Ömer Tutkun'un yaptığı iptal başvurusu üzerine durdurdu.

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Ömer Tutkun, 2 Mayıs günü yaptığı başvuru üzerine Sakarya 2'nci İdare Mahkemesi, Karasu Belediyesi'nin 10 Mayıs'ta ihale ile satışa çıkaracağı arsa satış ihalesini durdurdu. Muhtar Tutkun, ihalenin hukuka aykırı olduğunu, meclis kararında usül yönünden yanlışlıklar bulunduğunu, meclis toplantısına ve karara katılmayanlar bulunduğu halde kararın oybirliği ile alındığının gösterildiğini, taşınmaz satışı için encümene belirsiz ve sınırsız yetki verilemeyeceği iddiasıyla yürütmenin durdurulması istedi. 


Sakarya 2'nci İdare Mahkemesi, 10 Mayıs günü belediye meclisi salonunda yapılması kararlaştırılan ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan ve toplam 3 milyon 752 bin 754 lira değer biçilen 13 arsanın satışına ilişkin işlemleri...