04 / 05 / 2024

ihtiyaç sahibi aile ev yardımı

ihtiyaç sahibi aile ev yardımı

Ordu'da maddi imkanı olmayan Eren ailesi'ne Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediye Başkanı Türkcan'ın girişimleriyle yeni bir ev yaptırıldı.

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 1.250 TL destek ödemesi veriliyor! Ödemeler yarın başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen, destek ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verileceğini belirtti. 

Aile Bakanlığı açıkladı! Çocuklu ailelere her ay para desteği sürüyor...

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yapılmaya devam edildiği açıklandı. Bu kapsamda, Aile Bakanlığı’nın aylık sosyal yardımına başvurular artarak devam etmekte. İşte haberin ayrıntıları...

Bakanlıktan son dakika müjdesi, başvurusu onaylanan PTT'den nakit alıyor! Çocuğu okula giden ailelere 3.571 TL verilecek

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ödemeler 3.571 TL'den başlıyor.

Zamlı aile destek ödemeleri ne kadar olacak? Aile destek paketi Kasım 2023 ödemeleri yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa her ay destek ödemesi yapıyor. Bu destek ödemelerinden en çok merak edilen ise Aile Destek Paketi ödemeleri.

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

İhtiyaç sahibi aileler dikkat! Bakan açıkladı: Hesaplara ortalama 3 bin 571 TL yatırıldı! Hemen kontrol edin! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere SED yardımı kapsamında bu ay yapılan ödemeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Devlet yardım kesesini açtı: Erzak gıda, eğitim, yakacak, para yardımı verecek! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

Devlet ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal destekte bulunmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafı aracılığıyla sağlanan yardımların detayları merakla sorgulanıyor. 

Sosyal ve ekonomik destek (SED) ekim ayı ödeme takvimi: Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek sağlıyor. Peki, Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek yardımlarına devam ediyor. Peki, Aile Destek Paketi Ekim ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

1-2-3-4 çocuklu aileler müjde! Devlet en az 3 bin 571 TL'ye kadar destek veriyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ile hesaplara en az  3 bin 571 TL yatırılıyor.

ihtiyaç sahibi aile ev yardımı Haberi

ihtiyaç sahibi aile ev yardımı


Ordu'nun Ulubey ilçesinde maddi imkanı olmayan aileye Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan'ın girişimleriyle yeni ev yaptırıldı.


Alınan bilgiye göre, ilçenin Kirazlık Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuk annesi Duriye Eren eşinin vefatının ardından zor günler geçirmeye başladı.


Derme çatma evde kalan Duriye Eren ve 5 çocuğunun durumunu öğrenen Ulubey Kaymakamlığı ile Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, ihtiyaç sahibi aileye yeni ev yapılması için çalışmalara başladı.


Avusturya-Viyana Ordulular Derneği Başkanı Paşa Tokmak'ın da destek verdiği tek katlı betonarme ev, bir yıl içerisinde tamamlanarak aileye teslim edildi.


Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, evin tesliminde yaptığı konuşmada, yeni konutlarının aileye hayırlar getirmesini diledi.


İhtiyaç sahibi bir aileyi sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Türkcan, "İnşallah bundan sonra Eren ailesi yeni evlerinde daha huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürecek." dedi.


Avusturya-Viyana Ordulular...