17 / 07 / 2024

Aile destek programı ödemeleri yapıldı! Bu ay hesaplara tam 4 milyar TL geçti: Hemen kontrol edin!

Aile destek programı ödemeleri yapıldı! Bu ay hesaplara tam 4 milyar TL geçti: Hemen kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL yatırıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamasında Türkiye Aile Destek Programı ödemesi alan vatandaşlara Temmuz müjdesini verdi. 

Bakan Göktaş, söz konusu açıklamasında sosyal yardımları, kimseyi geride bırakmayan sosyal hizmet anlayışıyla devam ettirdiklerine dikkat çekti. 

Aile destek programı ödemeleri yapıldı! Bu ay hesaplara tam 4 milyar TL geçti: Hemen kontrol edin!

BU AY HESAPLARA 4 MİLYAR TL YATTI 

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal desteklerle ihtiyaç sahibi hanelerin yanında olduklarının altını çizdi ve "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırdık. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar TL ödeme gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 

Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayın ödemesiyle hanelere bugüne kadar toplam 88,2 milyar Türk Lirası tutarında destek sağlandığını dile getirdi. 

Düzenli sosyal yardımlardan faydalanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması sebebiyledüzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca "gelir" kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı'na dahil ettiklerine vurgu yapan Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardımları bütüncül şekilde uyguladıklarını, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine erişildiğini ifade etti. 

Aile destek programı ödemeleri yapıldı! Bu ay hesaplara tam 4 milyar TL geçti: Hemen kontrol edin!

AİLE DESTEK ÖDEMESİ DEVAM EDECEK Mİ, UZATILDI MI?

Bunların yanı sıra Geçtiğimiz yıl alınan kararla Aile Destek Programı süresinin 2024 temmuz ayında sonlandırılacağı açıklandı. Aile destek ödemesinden yararların gündeminde uzatma kararı olup olmayacağı var.

Aile Destek programı ödemelerinin uzatılmasına ilişkin herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni bir uzatma kararı alınmaması durumunda program, bu ay itibarıyla sona erecek. 

Aile Destek programından faydalanan vatandaşlar, e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yaparak ödemelerinin hesaba geçip geçmediğini öğrenebiliyor.  

En düşük emekli maaşına 2 bin TL'lik iyileştirmede son karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın! Çalışmalar tamamlandı!

Uzmanı uyardı: Profesyonel yatırımcı arsa topluyor! Arsa zamanı…

Kira kontratı nasıl hazırlanır 2024? Bu detaya dikkat!

Emre Özpeynirci: Otomotivde çarşı iyice karışacak! Otomobil piyasasını neler bekliyor?


Geri Dön