05 / 05 / 2024

İK Sahne profesyonel gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

İK Sahne profesyonel gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

TÜRKİYE'de konut sektöründeki yükseliş, gayrimenkul danışmanlığını en popüler mesleklerden biri haline getirdi. İK Sahne, profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştirmek için eğitim programlarına başladı..

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Olası İstanbul depreminde korkunç senaryo: Sokaklara giriş-çıkış olmayacak, profesyonel ekipler 1 haftada gelebilecek!

İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili de senaryolar tek tek açıklanıyor. Peki olası büyük İstanbul depreminde kenti neler bekliyor? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Öztopaloğlu tarafından kuruldu.

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

İK Sahne profesyonel gayrimenkul danışmanlığı eğitimi Haberi

İK Sahne profesyonel gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

TÜRKİYE'de konut sektöründeki yükseliş, gayrimenkul danışmanlığını en popüler mesleklerden biri haline getirdi. İK Sahne, profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştirmek için eğitim programlarına başladı. 7-8-9 Mayıs'ta gerçekleşecek gayrimenkul danışmanlığı eğitim programında uzmanlar tarafından, teknik terimler, finansal bakış açısı, hukuki kavramlar, satış ve pazarlama teknikleri konularında bilgiler verilecek. İK Sahne gayrimenkul dışında tüm sektörler için de 'Mutlu İşyeri Mutlu Çalışan' projesini hayata geçiriyor. Bu proje kapsamında öncelikle kurumların genel olarak mutluluk, iyi oluş ve psikolojik sağlıkla ilgili durumu ölçülüyor. Sonuca göre çeşitli programlar aracılığı ile çalışanların, yöneticilerin daha keyifli ve mutlu bir iş yaşamına sahip olmaları için uygulamalar...