05 / 05 / 2024

İK Sahne

İK Sahne

TÜRKİYE'de konut sektöründeki yükseliş, gayrimenkul danışmanlığını en popüler mesleklerden biri haline getirdi. İK Sahne, profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştirmek için eğitim programlarına başladı..

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

AKM'nin sahne mekaniği ihalesi döviz cinsinden yapılacak!

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin yeniden inşasında yapılacak sahne mekaniği ve profesyonel sistemleri ihalelerinde yabancı para cinsinden teklif verilebilecek.

Aşkın Nur Yengi'den '30 milyon TL'lik pasaj' açıklaması!

Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi "30 milyon liraya pasaj satın aldı" haberleri hakkında açıklama yaptı

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Maçka'daki eğlence mekanı Cahide yıkıldı!

Maçka'da bulunan ve birçok sanatçının sahne aldığı ünlü eğlence mekanı “Cahide", belediye yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Mekanın işletme sahibi Ekber Alkan, yıkım kararı ile ilgili olarak üst mahkemeye gideceklerini söyledi.

MIPIM 2016, Türkiye'nin büyük gösterisine sahne oluyor!

MIPIM, kapılarını açtı. MIPIM 2016’ya 350 firma ve belediye ile katılan, toplam katılımcı sayısının ise 820’yi bulduğu Türkiye, uluslararası yatırımcının büyük ilgisiyle karşılaştı.

İSFALT'ın 25 milyon liralık ihalesi neden iptal edildi?

İSFALT’ın 29 Şubat’ta gerçekleştirdiği 25 milyon liralık ihalesi kargaşa, gözaltı ve suç duyurusuna sahne oldu. İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman dün önce ihaleyi savundu yaklaşık 3 saat sonra ise iptal ettiğini açıkladı.

İK Sahne Haberi

İK Sahne

TÜRKİYE'de konut sektöründeki yükseliş, gayrimenkul danışmanlığını en popüler mesleklerden biri haline getirdi. İK Sahne, profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştirmek için eğitim programlarına başladı. 7-8-9 Mayıs'ta gerçekleşecek gayrimenkul danışmanlığı eğitim programında uzmanlar tarafından, teknik terimler, finansal bakış açısı, hukuki kavramlar, satış ve pazarlama teknikleri konularında bilgiler verilecek. İK Sahne gayrimenkul dışında tüm sektörler için de 'Mutlu İşyeri Mutlu Çalışan' projesini hayata geçiriyor. Bu proje kapsamında öncelikle kurumların genel olarak mutluluk, iyi oluş ve psikolojik sağlıkla ilgili durumu ölçülüyor. Sonuca göre çeşitli programlar aracılığı ile çalışanların, yöneticilerin daha keyifli ve mutlu bir iş yaşamına sahip olmaları için uygulamalar...