04 / 05 / 2024

ikea almanyada atağa geçiyor

ikea almanyada atağa geçiyor

Dünyaca ünlü mobilya şirketi Ikea, Almanya’ daki satışlardan memnun olduğunu ve bu ülkedeki pazar payını genişletmeyi düşündüğünü açıkladı. Ayrıca Ikea internet satışlarına ağırlık vereceğini duyurdu...

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün atağa geçti Gram altın fırladı. Altın fiyatları bugün en kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Atağa geçen doların fırlayacağı tarih belli oldu! O gün ekranlar patlayacak, dövizciler dolup taşacak

Dün kapanışını 20,45 TL'den yapan dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? soruları gündemde yer alıyor. Bununla birlikte doların ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Atağa geçen doların fırlayacağı geçeceği tarih belli oldu!

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı!

ŞOK Market 25 Ocak Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kentsel dönüşüm yapacaklara büyük müjde! Hükümet kesenin ağzını açıyor. Kredi ve faiz desteği yolda

Deprem gerçeği ve binaların yaşlı olması nedeniyle kentsel dönüşüm adeta zorunluluk haline geldi. Ancak inşaat maliyetlerindeki artışla birlikte durma noktasına gelen dönüşüm faaliyetlerinin yeni tedbirlerle atağa geçmesi bekleniyor.

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!

Dolarda fren patlayacak mı? Dolar yatırımcısını son bir yılda hayal kırıklığına uğrattı. Peki doları olanlar ne yapmalı? Şeref Oğuz açıkladı. İşte detaylar!

Mercedes'ten Tesla'nın canını sıkacak hamle! Atağa geçtiler

Mercedes; Kuzey Amerika, Avrupa, Çin gibi 'piyasada kilit rol' üstlenen pazarlarına toplamda 10,000 adet süper şarj istasyonu kuracak. O istasyonlar ise Tesla süper şarj istasyonları gibi diğer araçlara da açık fakat Mercedes kullanıcıları için özel imtiyazlar sunuyor.

Bankalar peş peşe açıkladı! Emeklilerin borcu harcı kalmayacak!

Milyonlarca emekli için bankalar atağa geçti. Kredi borcu olan emeklilere kamu bankalarından sonra özel bankalar da borç kapatma kredisi veriyor. İşte detaylar!

ikea almanyada atağa geçiyor Haberi

ikea almanyada atağa geçiyor


İsveç merkezli mobilya şirketi Ikea, Almanya’daki pazar payını yüzde 13’ten yüzde 25’e çıkarmayı hedefliyor. Şirket internet satışlarına ağırlık vereceğini duyurdu.


Dünyaca ünlü mobilya şirketi Ikea, Almanya’daki satışlardan memnun olduğunu ve bu ülkedeki pazar payını genişletmeyi düşündüğünü açıkladı.


İsveçli mobilya şirketi, halihazırda yüzde 13 olan Almanya’daki pazar payını yüzde 25’e çıkaracağını duyurdu.


Ikea’nın Almanya Müdürü Peer Betzel, Handelsblatt gazetesine yaptığı açıklamada bu hedefe gelecek 8 ila 10 yıl içinde ulaşabileceklerini söyledi.


“Özellikle online satışlara ağırlık vereceğiz.” diyen Betzel, şimdilerde 3 bin 500 ürünün internetten satılabildiğini ancak bu rakamı 7 bine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.


2012/2013 yılında Almanya’da 4 milyar Euro ciro yapan İsveçli şirket, bu rakamın 92 milyon Euro’sunu internet üzerinden yapılan satışlardan elde etti.


Bursa...