05 / 05 / 2024

ikea mobilyaları test

ikea mobilyaları test

Dünyanın mobilya devi Ikea’nın Çin’deki mağazaları artık otele benzemeye başladı. Ikea mağazalarını ziyaret eden Çinli müşteriler mağazadaki yatak ve koltukların üzerinde dinlenerek neredeyse tüm günleri geçiriyor.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autoturk Otomotiv Test ve Kalite Sistemleri Denetimi Ticaret Limited Şirketi, Eren Akdağ ve Göktürk Perik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan ve Yenişehir'de yapılacak Otomotiv Test Merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin temeli bu yıl atılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan otomotiv test merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Türkiye’nin ilk uydu test merkezi açıldı!

Türkiye’nin ilk uydu test tesisi TUSAŞ Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test (USET) Merkezi’nin açılış törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldı..

TUSAŞ Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi açıldı!

Türkiye ’nin ilk uydu merkezi olacak ' TUSAŞ Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi ' Ankara 'da düzenlenen törenle açıldı.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırması tamam!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan otomotiv test merkezi için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

Kartal-Kaynarca Metro hattının test sürüşü yıl sonunda başlıyor!

Çalışmalarında sona yaklaşılan Kartal-Kaynarca Metro inşaatında incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: “Yılsonuna doğru vagonları indirip test sürüşlerinin yapılacağını hep birlikte göreceğiz.” dedi.

Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Test Merkezi bu ay açılacak!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ bünyesinde Göktürk-1 Uydu Programı kapsamında kurulan Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi bu ay Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi bu ay açılacak!

TUSAŞ bünyesinde kurulan Türkiye'nin tam kapsamlı ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi, bu ay açılacak. Türkiye'nin ilk yerli uydusu Türksat 6A'nın da yapımı bu merkezde gerçekleştirilecek.

Bursa Otomotiv Test Merkezi Yenişehir'de kurulacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı ikinci oturumu, Başkan Recep Altepe başkanlığında gerçekleşti. Bursa'ya kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin Yenişehir'de yapılmasına ilişkin meclis kararı oybirliğiyle alındı.

Genç patronlar için renkli mobilyalar!

Genç patronların önceliğinin kendi tarzlarına uygun ofis kurmak olduğu belirtilirken, ofislerdeki mat ve kasvetli mobilyalar yerine pastel, spor çizgileri olan özel tasarım mobilyaları tercih ettikleri bildirildi

ikea mobilyaları test Haberi

ikea mobilyaları test


İsveçli mobilya üreticisi Ikea’nın başı Çin’deki müşterileriyle dertte. Mobilya modellerini müşterilerin denemesine izin veren Ikea’nın Çin’deki mağazaları otellerle yarışmaya başladı. Ikea’nın Pekin mağazasını ziyaret eden Çinli müşteriler, mağazadaki yatak, koltuk ve sandalye gibi ürünlerin üzerinde saatlerce vakit geçirmeye başladı. İşi abartan bazı müşterilerse Ikea mağazalarının içinde bulunan restoranda yemek yedikten sonra yatak odası mobilyalarının bulunduğu alana giderek saatlerce uyuyor. Ikea, bu durum karşısında şirket stratejesi olarak Çinli müşterlerini uyarmıyor.



GERÇEK TEST

Müşterilerse Ikea mağazasının bu misafirperver halinden oldukça memnun görünüyor. 53 yaşında Tana adındaki bir müşteri, Ikea mağazalardaki teşhir mobilyalarının kullanılmasını oldukça normal karşıladığını ve her geldiğinde neredeyse tüm gününü burada geçirdiğini söylüyor. Ikea’nın Pekin mağazası müşterisi Mr.Han ise bu mağazaya gelebilmek için 5 saat araba kullandığını belirterek, “Geldikten sonra en...