25 / 07 / 2024

IKEA oyuncak

IKEA oyuncak

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor. 05 - 12 yaş arasındaki çocuklar, hayallerindeki yumuşak oyuncağın çizimini, IKEA mağazalarındaki Müşteri Hizmetleri bankosuna teslim ederek yarışmaya katılabiliyor.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Kastamonu Oyuncak Kütüphanesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu'da çocukların istediği oyuncağı alıp oynadıktan sonra geri getirebileceği Oyuncak Kütüphanesi ve çocuk bakımevinin yapımına başlandı.

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Afyonkarahisar Sandıklı Oyuncak Müzesi açıldı!

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile MHD. Nazeer Katbah, Diyaa Katiba ve Mohamad Khir Katbeh ortaklığında kuruldu...

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Malatya Oyuncak Müzesi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, bölgesinde bir ilk projeyi daha hayata geçirdi. “Çocuk Oyunevi ve Oyuncak Müzesi” artık çocukların yeni mekanı olacak.

Erzurum Oyuncak Fabrikası için ilk adım atıldı!

“Bugün Günlerden Çocuk” adlı panele katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum olarak şehirde kurulacak Oyuncak Fabrikası için ilk adımın atıldığını açıkladı.

Düzce'ye oyuncak OSB müjdesi!

Düzce’de 81 projenin açılışını gerçekleştiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bunun yanı sıra Düzce’de oyuncak OSB’nin kurulacağının müjdesini verdi. Davutoğlu Düzce’nin gelişimini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi

IKEA’nın Yumuşak Oyuncak Çizim Yarışması sonuçlandı!

IKEA’nın, 4 - 9 yaş grubundaki çocuklar arasında bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Yumuşak Oyuncak Çizim Yarışması sonuçlandı. Yarışmayı kazanan 10 çocuğun çizimi, tüm dünyada satışa sunulmak üzere oyuncak olarak üretilecek.

Malatya'ya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk daha hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Malatya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Gezen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

IKEA oyuncak Haberi

IKEA oyuncak

IKEA tüm çocukları, 01-30 Kasım tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek Yumuşak Oyuncak Çizim Yarışması’na davet ediyor. 05-12 yaş arasındaki çocuklar, hayallerindeki yumuşak oyuncağın çizimini, IKEA mağazalarındaki Müşteri Hizmetleri bankosuna teslim ederek yarışmaya katılabiliyor. IKEA mağazalarında ekipler tarafından yapılacak eleme sonrasında finale kalan 20 çocuk, sürpriz hediyelere sahip oluyor. Tüm ülkelerden yarışmaya katılan çizimler arasından seçilen 10 yumuşak oyuncağın üretilmesi ve dünya çapında IKEA mağazalarında satışa sunulması planlanıyor. Küçük tasarımcılar, yaratıcılığını kullanarak hayal ettiği oyuncağa, çizim yarışmasıyla bir adım daha...