02 / 05 / 2024

iki katlı ahşap bina yangın

iki katlı ahşap bina yangın

Şişli'de çıkan yangında, itfaiye ekiplerine rağmen iki katlı ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi, paniğe kapılan Ganalı bir kadın sinir krizi geçirdi.

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Sinop'taki ahşap ev kamyonla taşındı!

Sinop'un Erfelek ilçesinde yaşayan Erdoğan Kalyoncu, babasından kalan tek katlı ahşap evi, vinç yardımıyla kamyonla kendi arazisine taşıdı.

Dünyanın en yüksek ahşap binasının inşaatı bitti!

Dünyanın en yüksek ahşap binasının inşaatı tamamlandı. Norveç'te yapılan bina 18 katlı ve 85 metre uzunluğunda olacak.

Malatyalı Ahmet Seheryıldızı, ceviz ağacına dubleks ev yaptı!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, emekli memur Seheryıldızı, ceviz ağacına iki katlı ahşap ev yaparak çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serilerini tanıttı!

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…

Londra'ya 80 katlı ahşap gökdelen inşa edilecek!

İngiltere Londra'ya 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap gökdelen inşa edilecek. Mimari tasarımını Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak.

iki katlı ahşap bina yangın Haberi

iki katlı ahşap bina yangın

urtuluş, Eskişehir Mahallesi, Avşar Sokak'ta bulunan 2 katlı ahşap binada iddialara göre elektrik sobasından dolayı gece saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Bekar gençlerin kaldığı dairede başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine önce Beyoğlu itfaiye ekipleri, daha sonra da takviye olarak Şişli ve Fatih ekipleri sevk edildi. Yangın yaklaşık 2 saatte söndürüldü, ancak ahşap bina kullanılamaz hale geldi. 

Bu arada, yangının çıktığı binanın yanındaki apartmanda oturan Gana uyruklu Ayşe isimli bir kadın, yangın sonrası sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Düzgün olmayan Türkçe'siyle basın mensuplarına, ''2 gece önce rüyamda evimizin yandığını gördüm. Yangında 2 buçuk yaşındaki oğlum Ghing'in öldüğünü, erkek kardeşim Calins'in de yaralandığını görmüştüm. Rüyam gerçek oldu ancak oğlum ölmedi, kardeşim de yaralanmadı. Allahım'a şükürler...