29 / 04 / 2024

iki katlı otobüs

iki katlı otobüs

1967 yılında İETT, İngiltere'den 50 tane iki katlı otobüs ve 50 tane de römorklu otobüs satın alacakmış. İstanbullular, Londra otobüsü olarak bilinen iki katlı otobüslerle seyahat edecekmiş.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

Bursa Osmangazi’deki iki katlı metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde can güvenliği açısından risk oluşturan, madde bağımlılarının mesken tuttuğu iki katlı metruk binayı yıktı.

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Kocaeli Büyükşehir otobüs garajı idari bina yapımı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajında, bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı. 649 metrekare iki katlı betonarme binada ulaşım kontrol ve çağrı merkezleri ile idari ofisler yer alacak.

Çatalzeytin Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Çatalzeytin’de 1 yıl önce başlatılan minibüs ve otobüs terminal inşaatı tamamlandı.Merkez Mahallesinde 1 dönümlük alanda kurulu terminal 2 katlı ve 300 metrekare alandan oluşuyor.

Çatalzeytin otobüs terminal inşaatı tamamlandı!

Çatalzeytin’de 1 yıl önce başlatılan minibüs ve otobüs terminal inşaatı tamamlandı. Merkez Mahallesinde 1 dönümlük alanda kurulu terminal 2 katlı ve 300 metrekare alandan oluşuyor.

Mersin'de iki katlı bina çöktü!

Mersin Bahçe Mahallesi'ndeki iki katlı bir bina, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, binadan 5 kişinin yaralı olarak çıkarıldığını bildirdi. Enkazdaki araştırmalar sürüyor...

Beşiktaş'ta iki katlı bina çöktü!

Beşiktaş, Arnavuktöy Mahallesi, Sekmanlar Caddesi üzerinde bulunan iki katlı binada, toprak kayması nedeniyle göçük meydana geldi. Belediye ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, hasar gören binada incelemeler sürüyor.

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor!

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor. Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar’da, Birleşmiş Milletler (BM) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de iki katlı binada çökme!

İzmir 'in Konak ilçesinde, spot mağazalarının depo olarak kullandığı iki katlı eski bir binanın çatısı ve üst katı çöktü, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

iki katlı otobüs Haberi

iki katlı otobüs



İKİ katlı Londra otobüslerinde 76 yolcu için oturacak yer bulmaktadır. Yukarıdaki kısma, bir merpenle çıkılmaktadır. Çok kullanışlıdır ve hareket kabileyeti büyüktür.


İstanbullular yakında 2 katlı otobüslerle seyahat edecek.


Ayrıca 50 tane de römorklu otobüs satın alınıyor.


  Pek yakında İstanbul caddelerinde, Londra'nın iki katlı belediye otobüsleri dolaşacak ve yolcuları bir yerden diğer yere taşıyarak mevcut taşıt sıkıntısını hafifletmeye çalışacaktır.


  İETT Genel Müdürlüğü'nün İngiltere'deki bir şirketle yaptığı müspet sonuç vermiştir. İki katlı otobüslerden elli tane getirilecektir. Ayrıca, arkasında römorku bulunan otobüslerden de satın alınacaktır. bu römorklar da aynen otobüs kadar yolcu alacaktır. Römorklu otobüslerin, büyük yolcu kesafeti bulunan uzak semtlerde çalıştırılması düşünülmektedir....