02 / 05 / 2024

İki Yapıt İnşaat Kimin

İki Yapıt İnşaat Kimin

İki Yapıt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gürbüz Koçdur ve Hüseyin Becerik imzasıyla kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Motif Mimarlık Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Motif Mimarlık Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Şimşek tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ateşehir'de yapıldı.

Sedar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Köse ve Barış Cem Çavdar ortaklığında kuruldu.

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Özdemir tarafından kuruldu.

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Tufan tarafından kuruldu.

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Adem Furat tarafından kuruldu. 

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

İki Yapıt İnşaat Kimin Haberi

İki Yapıt İnşaat Kimin


İki Yapıt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gürbüz Koçdur ve Hüseyin Becerik imzasıyla kuruldu.


İki Yapıt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda maddeler halinde yazılmış olup,amaç ve konu ile ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz malları ve bunlara ilişkin her türlü hakları edinmek,kiralamak,kiraya vermek,tapuya şerh verdirmek,gerektiğinde satın almak ve satmak,başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirketin yararına her türlü rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek haklarına sahiptir. 3-1-A- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri ile teknik müşavirlik yapmak,mühendislik ve mimarlık hizmetleri,inceleme,etüt işleri,plan,proje işlerini yapmak, yaptırmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...