21 / 05 / 2024

ikili toplama sistemi

ikili toplama sistemi

Erdoğan Bayraktar evdeki çöpler için ikili toplama sistemi hayata geçireceklerini söyledi...

Dolarla ilgili çarpıcı iddia! İkili kur sistemi başlıyor!

Halk TV'den Barış Soydan, Türkiye'nin ikili kura geçtiğini öne sürdü. Dövizini getiren ve kur korumalı mevduata geçen şirketlere piyasa fiyatından farklı seviyeden dolar satılacak.

Yağmur suyu toplama sistemi binalarda nasıl işleyecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ana hizmet binasına kurulan yağmur suyu toplama sisteminin işleyişi video ile paylaşıldı. 

'Yağmur suyu toplama sistemi' ev fiyatlarını yükseltecek mi?

Kuraklığın katlanarak artması sebebiyle çıkarılan yağmur hasadı zorunluluğu siteleri mini baraja çevirecek. Ortalama 400 mm yağış alan bir bölgede 100 metrekarelik bir çatıdan 30 metreküplük su hasadı yapılabiliyor. Bu durum aynı zamanda su faturalarını yüzde 30 azaltıyor.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Yeni yapılan binalar için büyük değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle yeni yapılacak olan binalarda "yağmur suyu toplama sistemi" kurulması zorunluluğu getirildi. 

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

Gebze-İzmir Otoyolu'nda ücret toplama sistemi teslimatı yapıldı!

İstanbul-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate indirecek Gebze-İzmir Otoyolu'nda ücret toplama sisteminin teslimatı yapıldı.

İzmir'de bilet kavgası! Kartek suskunluğunu bozdu!

İzmir’de ESHOT’un "Elektronik Ücret Toplama Sistemi İşletim Hizmeti" ihalesini kazanan ancak çıkan sorunlar nedeniyle eleştirilen Kartek açıklama yaptı. Açıklamada '46 milyon banka kartını yönetiyoruz' dendi.

Aselsan İstanbul-İzmir otoyol proje sözleşmesini imzaladı!

Aselsan İstanbul - İzmir otoyol projesinin ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarlı sözleşme imzaladı.

FSM Köprüsü'ndeki ücret toplama sistemi tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 25 Ocak 2015'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini açıkladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanacaklar dikkat!

İstanbul'da 2. köprü yolunu kullanacaklar dikkat! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

ikili toplama sistemi Haberi

ikili toplama sistemi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar çevrenin daha az kirlenmesi ve geri dönüşümün arttırılması amacıyla evlerdeki çöpler için ikili toplama sistemi hayata geçireceklerini...