22 / 07 / 2024

ikinci araba fiyatları 2021

ikinci araba fiyatları 2021

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın "Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Konut ve araba fiyatlarındaki balon her geçen ay sönüyor!

Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Mayıs 2024'te, bir önceki seneye göre reel olarak ise yüzde 14,9 oranında düşüş yaşandı. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? 

Uzmanlar açıkladı! İkinci elde fiyatlar daha fazla düşer mi?

Bazı güvenlik donanımlarına sahip olmayan araçların satışını yasaklayan düzenleme 31 Ağustos 2024 tarihine ertelenmişti. Sıfır araç bayileri kampanyalarını devam ettiriyor. Otomobillerde liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapılıyor? Kampanyalar ne zamana kadar devam eder? 

Otomotivde kriz yaratan '7 Temmuz' tarihi çıkmazında son nokta! Sadece bu araçların satışı ve üretimi 2 ay ertelendi!

Araba fiyatlarını yükseltmesi beklenen ve AB'deki güvenlik şartlarını zorunlu hale getiren yönetmeliğin yürürlüğe girme tarihi 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelendi. Gazeteci Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları Haziran 2024! 499 bin TL'ye 9 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları resmen açıklandı. Peki 9 taksit imkanı sağlanan YUKİ Amy elektrikli arabalar ne kadar? İşte Yuki Amy Haziran 2024 fiyatları...

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Otomobilde 8 Temmuz şoku: Çinli markalara ortalama 500 bin TL zam gelecek! İkinci el fiyatlar da yüzde 30 artacak!

8 Temmuz’dan sonra yüzde 40 ek vergi artışına maruz kalacak olan Çinli markaların bayilerinde yoğunluk yaşanıyor. Zamlı tarife sonrası araç fiyatlarının 300 bin lira ile 700 bin TL arasında yükselmesi bekleniyor. Bu sebeple aracı erken alıp kâr etmek isteyenler bayilere koşarken, hemen teslim araç b

Ev ve araba fiyatları düşüyor! TL değer kazanmaya devam ederse daha rahat konut alınır!

Yeni ev alacaklar, konuta yatırım yapacaklar fiyatların nasıl bir seyir izleyeceğini ve ev almak için şu anın doğru zaman olup olmadığını merak ediyor. Peki piyasalarda neler olacak? 

Toyota Corolla duyurdu! Toyota Corolla’nın güncel ikinci el fiyatları ne kadar?

Dünyanın en çok satılan otomobillerinden birisi olan Toyota Corolla’nın Türkiye’de ikinci el fiyatları merak edilmektedir. Buna göre markanın yaptığı açıklamada, 2. el Toyota Corolla fiyatları kaç TL’den başlıyor?

Kamudaki araç tasarrufu ikinci elde fiyatları düşürebilir

Kamuda tasarrufu sağlamak amacıyla düzenlenen Kamu Tasarruf ve Verimlilik Paketi  adı verilen paket açıklandı. Kamuda kullanılan araç sayısına sınırlama getirilmesi, açığa çıkacak araçların ikinci el otomobil piyasasında fiyatları düşüreceği şeklinde yorumlandı.

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

ikinci araba fiyatları 2021 Haberi

ikinci araba fiyatları 2021

Yılın son haftasında otomobil sektörü döviz kurundaki düşüşle hareketli bir gün geçiriyor. Sıfır otomobillerde fiyat düşüşü devam ederken, ikinci araç pazarında henüz bir gelişme yok.

Sputniknews'de yer alan habere göre; konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “2022 hem sıfır hem de ikinci el arabalar için daha hareketli, fiyatların bugünküne göre daha makul seyrettiği bir yıl olacak. Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz” dedi.

İkinci el araç fiyatlandırma ve otomotiv data şirketi Cardata'nın Genel Müdürü Yalçın, döviz kuru gelişmeleri ve uzun süredir devam eden chip krizinin otomobil sektörüne etkilerini değerlendirdi. 2022'nin sektör için daha iyi olacağını belirten Yalçın, yeni otomobillerin bollaşacağını ve ikinci el otomobil fiyatlarının makul seviyelere ulaşacağını...