25 / 07 / 2024

ikinci el yazlıklar

ikinci el yazlıklar

Şehirleşme ile birlikte insanların dinlenme ihtiyaçları da artıyor. Son yıllarda ekonominin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması, insanların tatili artık lüks değil bir ihtiyaç olarak görmeleri tatile olan talebi artırdı...

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Son 7 gün! 2022'de 50 bin TL'ydi, şimdi 300 bin TL!

Havaların ısınmasıyla beraber ikinci el otomobil piyasası hareketlendi. Piyasaya ilişkin bilgi veren galericiler, 300 bin liranın altında çok araç kalmadığını ve en fazla 300 ile 500 bin lira bandındaki araçları sattıklarını ifade etti.

Araç alacaklar dikkat! Fiyatları duyanlar şok oldu. İkinci el otoda kriz çanları çalmaya başladı

Asgari ücret zammı açıklaması yapılacağı şu günlerde ikinci el oto pazarında hareketlilik başladı. 2023 yılına girmeden araçlarını yenilemek isteyen araç sahipleri, oto pazarlarındaki karşıklaştıkları fiyatlarla adeta şoka uğradı. 

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

İkinci el ve sıfır otomobil piyasası canlanıyor! Kredi ve vade sayısı yükseltiliyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Böylece ikinci el piyasası hareketlenecek mi? Oto galericiler konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

İkinci el otomotivde gözler mart ayına çevrildi!

Otomobil sahibi olmak isteyenlere ikinci el araç pazarı son çare olarak gözükürken sektörde yaşanan gerileme sonucunda sıfır araç sahibi olmak da zorlaştı. Sektör temsilcileri konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

ABD'de ikinci el konut satışları yeni yıla artışla başladı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Ocak 2022'de arttı ve öngörülerin tersine artış sergiledi. 

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Yüzde 7 daraldı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, 2021'de ikinci el otomobil pazarında bir önceki yıla göre yüzde 7 oranında bir daralma meydana geldi.

Metaverse'de ikinci el arsa satışları başladı!

Metaverse sanal evreninde arsa satışlarında patlama yaşanırken, platformda ikinci el piyasası da ortaya çıktı. Metaverse’de 15 bini İstanbul’da olmak üzere Türkiye genelinde 30 bin arsanın satışı yapıldı.

Döviz kurundaki düşüş ikinci el araç fiyatlarına da yansıyacak

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el araç sektöründe de kurun düşmesinin yansımalarının görüleceğini belirterek, "İkinci el araç fiyatları da geri gelecektir." dedi.

İkinci el konut satışı toplam satışların yüzde 70’ini oluşturdu!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından hazırlanan "İkinci El Konut Piyasası Raporu”na göre; ikinci el konut satışları yüzde 37 yükseldi. 

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde!

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde kaydedildi. Buna göre, ülkede ikinci el konut satışlarının Eylül ayında aylık bazda yüzde 7 yükseldiği açıklandı.

ABD'de ikinci el konut satışlarında artış!

ABD'de ikinci el konut satışları Haziran ayında aylık yüzde 1,4 artarak 5,86 milyon oldu. 

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı!

Merakla beklenen ABD ikinci el konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan son rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı...

ikinci el yazlıklar Haberi

ikinci el yazlıklar


Türkiye ekonomisinin büyümesi, tatilin lüks değil, bir ihtiyaç olarak algılanması yazlık evlere olan talebi artırıyor. Birçok insan Marmara'dan Ege'ye, Karadeniz'den Akdeniz'e kadar kıyı bölgelerinden ikinci ev alma eğiliminde. Yazlık alanların nelere dikkat etmeleri gerektiğine ilişkin emlak uzmanlarından altın kuralların yer aldığı Büyük Yazlık Araştırması'nda, okurlarımıza Türkiye genelinde öne çıkan yazlık bölgelerinde fiyatların son durumları hakkında ayrıntılı bilgiler sunuyoruz. 


Şehirleşme ile birlikte insanların dinlenme ihtiyaçları da artıyor. Son yıllarda ekonominin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması, insanların tatili artık lüks değil bir ihtiyaç olarak görmeleri tatile olan talebi artırdı. Birçok insan organize turlarla tatile gitmeyi tercih ederken İstanbul, Ankara gibi büyük kentlerde yaşayanların bir kısmı da ya yakın bölgelerde ya da Ege ve Akdeniz gibi tatil yörelerinde ikinci konut edinme eğilimindeler. 


ikinci...