05 / 05 / 2024

ikinci evre emlak konut kampanyası 2017

ikinci evre emlak konut kampanyası 2017

Gedizler Yapı da Emlak Konut’un ve GYODER’in tarihi kampanyasını destekliyor. İkinci Evre projesinde 20 yıl vadede yüzde 0,79 vade farkı uygulanıyor.

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi 3 gün sonra başlıyor!

Türkiye sınırları içinde ikamet eden ve gayrimenkul sahibi olan milyonlarca kişi için emlak vergisin ikinci taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. 

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 10 gün sonra başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri dönemi yaklaşıyor. Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri 10 gün sonra başlıyor. 

2021 Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri ne zaman?

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren Emlak Vergisi'nde ikinci taksit ödemeleri yakın zamanda yapılacak. Peki, emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri ne zaman? İşte detaylar...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın askeri arazisi Emlak Konut GYO'ya satıldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut GYO, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 937 milyon 289 bin TL'ye satın aldı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Ev, arsa sahiplerini yakından ilgilendiren vergiler arasında olan Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor. Ödemeler Kasım ayının sonuna kadar yapılabilecek. 

Emlak Katılım Bursa'da ikinci şubesini hizmete açtı!

Bursa'da ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mİlli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mİlli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği bugünkü 31128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi çağrısı!

2019 yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi. Meram Belediyesi de emlak vergileri ile ilgili olarak zamanınca ödeme çağrısı yaptı.

Emlak Vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarih 2 Aralık!

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı ikinci taksit ödemesi için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi..

ikinci evre emlak konut kampanyası 2017 Haberi

ikinci evre emlak konut kampanyası 2017

Emlak Konut’un ve GYODER’in geçtiğimiz hafta uygulamaya aldığı kredilendirme süresini 240 aya ve vade farklarını 0,79’a çekme kampanyasına Gedizler Yapı da destek veriyor. Yeni lansmanı yapılan İkince Evre projesinde 20 Yıl sabit taksitle sadece % 0,79 vade farkı uygulayacak. Ayrıca konut almak isteyenler dilerlerse 120 ayda sabit taksitle % 0,45 vade farkı yada 60 ayda sabit taksitle %0 vade farkı ile ödeme planları oluşturabilecek. 


Gedizler Yapı’nın İkinci Ev’re projesi Anadolu Yakasının yükselen değeri Sancaktepe ‘de…

Gedizler Yapı’nın yeni projesi ‘İkinci Ev’re’ İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükseliyor. 


Birinci projesini taahhüt ettiği teslim süresinden 5 ay önce tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Gedizler Yapı, yeni projesinde beklentileri de yükseltiyor. Gerek proje kalitesi, gerekse içinde yaşayanların beğeni ve yaşam standartlarında en iyiyi...