23 / 07 / 2024

İkinci Kez En Etik Şirket Ödülü

İkinci Kez En Etik Şirket Ödülü

Gayrimenkul Franchise Şirketi Realogy, İkinci Kez En Etik Şirket Ödülüne Layık Görüldü

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Altın, döviz, borsa paranız nerede ise dikkat! İslam Memiş uçuşa geçecek tarihi açıkladı

 Altın üzerine her tahmini tutan Uzman isim İslam Memiş, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu aşamasında borsa ve dolar üstünde ki tahminlerini açıkladı. İkinci kez şaşırmaya hazır olun ifadeleri kullanılırken Memiş'ten değerlendirme geldi.

Temmuz ayı emekli zammı ne kadar olacak? Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez rakam verdi!

Kamu işçisi maaşına yapılan zammın ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez en düşük emekli maaşına dair rakam verdi. İşte detaylar!

Trendyol’dan akıllı ev aletlerinde özel fırsatlar? İşte 16 Eylül 2022 kampanya detayları ve fiyat listesi

Türkiye’nin en büyük online satış sitelerinden olan Trendyol bu kez en çok tercih edilen marka ve ürünleri bir araya getirerek  hızlı gönderim, ücretsiz kargo, taksit seçenekleri ile alıcılarına sunuyor. İşte Trendyol fırsatları ve ürünlerin 16 Eylül 2022 fiyatları

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!

İkinci el otomobiller artan araba fiyatlarından sonra tercih edilmeye başlandı. İşte ikinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar!

Yerli üretim Oppo A74'e Carrefoursa'dan indirim! Bu fırsat bir kez gelir! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden biri olan Carrefoursa'dan müjde geldi! Carrefoursa, Oppo'nun çok satan telefonu Oppo A74'e dev bir indirim düzenledi. Bu fırsat bir kez gelir!

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

İşçiye en az 27 bin TL maaş veriyorlardı! Tarihi resmen açıkladılar

Yurtdışında çalışmak isteyenler iş imkanlarını araştırırken daha önce havaalanlarında çalışacak personel alımları için yasal düzenlemelere başlayan Almanya bu kez garson, otelci, aşçı alımları için harekete geçti. Maaş ise en az 27 bin TL'ye denk geliyor.

Altın fiyatlarında 11 ay sonra ilk kez! Bu rakamlar korkuttu...

Altın fiyatlarında son günlerde sert hareketler görüldü. 11 ay sonrasında ilk kez bu seviyelere düşen altın fiyatları korkuttu...

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

İkinci Kez En Etik Şirket Ödülü Haberi

İkinci Kez En Etik Şirket Ödülü


46 ülkede 625 ofisi ile hizmet veren dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Sotheby’s International Realty’nin de içinde bulunduğu Realogy,  iş ahlakı konusunda uluslararası anlamda lider bir kurum olan Ethisphere Institute tarafından verilen “Dünyanın En Etik Şirketleri” ödülünde bu yıl da liderliğini korudu.


Realogy, dünyanın lider iş etiği düşünce kuruluşu Ethisphere Institute tarafından verilen “Dünyanın En Etik Şirketleri” ödülüne bu yıl da layık görüldü. Kendi alanlarında etik uygulamaları ile rakibi olan firmaları geride bırakan şirketlere verilen ödül için, bu yıl rekor sayıda başvuru yapıldı. Kurumsal şirket yönetimi, etik ve uygunluk programı, itibar, liderlik ve yenilik, kurumsal vatandaşlık ve sorumluluk ile etik ve uyumluluk yıllık planına yönelik iç iletişim stratejileri gibi alanlarda başvuru yapan Realogy, rakiplerini geride bıraktı.


Realogy’in Başkan’ı Philip White...