14 / 05 / 2024

İkisu-Şiran karayolu ihalesi sonucu

İkisu-Şiran karayolu ihalesi sonucu

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu tamamlanıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi 11 Temmuz'da!

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yarın!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi yarın yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM Otoyolu, E-5 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Libadiye - Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık ve mühendislik hizmetleri işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

İzmir-Çandarlı Karayolu ihalesi bu yıl içerisinde gerçekleşecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: " Önümüzdeki 8 ayda, bu yıl için belirlenen 1.000 kilometre bölünmüş yol hedefimize ulaşacağımıza hatta aşacağımıza inanıyorum" dedi..

İkisu-Şiran karayolu ihalesi sonucu Haberi

İkisu-Şiran karayolu ihalesi sonucu

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.


AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İkisu-Şiran yolunda 64 kilometrenin 59 kilometrelik kısmında asfaltın bittiğini, tüm altyapısının da tamamlandığını belirterek, 5-6 kilometrenin de asfalt altyapısının hazır olduğunu ve baharla beraber asfaltının yapılacağını söyledi.


Yaptığı açıklamada yol için 25-30 milyon liralık bir iş kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı’nın da yeniden ihaleye çıkma kararı aldığını belirten Aydın, bahar aylarına kadar yeni ihalenin yapılarak yaz sonuna kadar yolun tamamlanmasının planlandığını kaydetti.


Milletvekili Aydın, mevcut yüklenici firmanın bugüne kadar ki ihaleli işlerinin bittiğini, keşif artışı işlerini yaptığını hatırlatarak, yeni ihaleyle birlikte yeni bir sürecin de başlayacağını söyledi.


Aydın, yolda Gümüşkaya köyünün hizasında bulunan ve yörede Aynalı...