15 / 05 / 2024

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Suriye'nin yeniden inşasında İran'dan en az 180 şirket rol alacak!

İran'dan 180 civarında şirketin Suriye'nin savaş sonrasında yeniden imara yönelik inşaat malzemesi üretimi için tesis ve fabrikalar kuracağı belirtildi...

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

İspanyol Modeli Karayolu trafiği rahatlatacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, içinden çıkılmaz bir hal alan İstanbul trafiğine çözüm olarak yeniden karayolu yapmayı planlıyor. ŞPO Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kargül, ‘İspanyol modeli’ olarak ifade edilen projeyi değerlendirdi.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

Çandarlı Kuzey Ege Limanı yeniden ihaleye çıkacak!

Türkiye'nin en büyük konteyner limanı olarak planlanan Çandarlı'daki Kuzey Ege Liman'ında karayolu ve demiryolu bağlantısıyla ilgili planlamaların ardından yeniden ihaleye çıkılacak.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak!

İzmir- Manisa Karayolu'nun 21'inci kilometresinde yapımına başlanan, 2014 Aralık'ta yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak.

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek!

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale Haberi

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.


AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İkisu-Şiran yolunda 64 kilometrenin 59 kilometrelik kısmında asfaltın bittiğini, tüm altyapısının da tamamlandığını belirterek, 5-6 kilometrenin de asfalt altyapısının hazır olduğunu ve baharla beraber asfaltının yapılacağını söyledi.


Yaptığı açıklamada yol için 25-30 milyon liralık bir iş kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı’nın da yeniden ihaleye çıkma kararı aldığını belirten Aydın, bahar aylarına kadar yeni ihalenin yapılarak yaz sonuna kadar yolun tamamlanmasının planlandığını kaydetti.


Milletvekili Aydın, mevcut yüklenici firmanın bugüne kadar ki ihaleli işlerinin bittiğini, keşif artışı işlerini yaptığını hatırlatarak, yeni ihaleyle birlikte yeni bir sürecin de başlayacağını söyledi.


Aydın, yolda Gümüşkaya köyünün hizasında bulunan ve yörede Aynalı...