27 / 05 / 2024

İkitelli Projesi

İkitelli Projesi

1996 yılında 38 bin ortağı olan, başkanlığını Bedrettin Dalan'ın yaptığı İkitelli Kooperatifler Birliği, 7 bin ortaklı ve her biri 20 milyar sermayeli dört sektörel dış ticaret şirketi kurarak holdingleşecekmiş.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede?

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Metropark İkitelli fiyatları 2016!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Metropark İkitelli projesi 1.272 konut ve 30 ticari birimden meydana geliyor. İşte Metropark İkitelli fiyatları 2016...

Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi!

İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen proje içerisinde ofis ve mağaza bulunuyor. Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi teslim tarihi 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2.000 konutluk inşaat projesi başlatacakmış!

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2 bin konutluk bir inşaat projesi başlatacakmış. 2 bin 78 konuttan oluşacak Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları, 15 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alan Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi 15 Mart'ta düzenlenecek açık artırma için ön talep topluyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Dükkanları projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.

İkitelli Metro 34 projesi!

İkitelli Metro 34 projesi mağaza ve ofislerden meydana geliyor. Atatürk havalimanına 10 kilometre uzaklıkta yükselen proje Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

İkitelli Trios 2023 projesi!

İkitelli Trios 2023 projesi Pulsar İnşaat ve Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa yakası İkitelli bölgesinde inşa ediliyor. İkitelli Trios 2023 projesinde teslimlerin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Trios 2023 projesi fiyat bilgisi!

Trios 2023 projesi fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Pulsar İnşaat ve Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığıyla İkitelli'de yaşama geçirilen Trios 2023 projesi 250 atölye ve 45 mağazadan oluşuyor.

Trios 2023 İkitelli!

Trios 2023 İkitelli projesi İOSB Başkanlık binasının karşısında hayata geçiriliyor. 250 adet atölye ve 45 adet mağaza bulunan proje 300 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor...

İkitelli Projesi Haberi

İkitelli Projesi


İkitelli Holding kuruyor


38 bin ortağı olan İkitelli Kooperatifler Birliği, tekstil ve ayakkabı, plastik, madeni eşya, mobilya olmak üzere dört sektörel dış ticaret şirketi kuruyor. Şirketler yıl sonunda holdingleşecek.


Zehra GÜNGÖR


    İKİTELLİ Organize Sanayi Bölgesi'nde 38 bin iş yerini kapsayan İkitelli Kooperatifler Birliği, dört ayrı sektörel dış ticaret şirketi kurma kararı aldı.

    Başkanlığını İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın yaptığı İkitelli Kooperatifler Birliği, tekstil ve ayakkabı, plastik, madeni eşya, mobilya üretimi yapan KOBİ'lerin biraraya gelmesiyle en az 7 bin ortaklı ve her biri 20 milyar lira sermayeli sektörel dış ticaret şirketleri kuruyor.

    1996 sonuna...