16 / 05 / 2024

İkitürk Dış Ticaret Yatırım

İkitürk Dış Ticaret Yatırım

İkitürk Dış Ticaret Yatırım ve Taahhüt Anonim Şirketi, Hakan Salihoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs' ta Göztepe, Nidakule İşmerkezi'nde kuruldu.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk yarısında 349,5 milyar TL'yi buldu!

Türk Lirası ile gerçekleştirilen dış ticaret hacmi, 2023 yılının ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 129,3 arttı ve 349 milyar 488 milyon TL'ye ulaştı.

Türk Lirası ile dış ticaret hacmi yüzde 139 arttı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün 5 aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 138,8 yükselerek 287 milyar 59 milyon liraya çıktı.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde 163,5 milyar TL'ye ulaştı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 141,6 arttı ve 163 milyar 491 milyon TL şeklinde hesaplandı.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Öz Karakaş İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karakaş İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilgen Türk ve Fehmi türk ortaklığında kuruldu.

Modssev İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modssev İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevinç Çolak tarafından kuruldu.

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Atalay ve Abdulkadir Atik Atalay ortaklığında kuruldu.

Al Hodhod Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hodhod Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hwaıda Al Oudeh tarafından kuruldu.

Dass Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dass Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Seçkin Özdağ tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Enjaz İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enjaz İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Karım H.M. Alta ve Tamer S.A. Hasa ortaklığında kuruldu.

İkitürk Dış Ticaret Yatırım Haberi

İkitürk Dış Ticaret Yatırım

İkitürk Dış Ticaret Yatırım ve Taahhüt Anonim Şirketi, Hakan Salihoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


İkitürk Dış Ticaret Yatırım ve Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU         Madde 3) Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1-       Uluslararası ticaret faailiyetlerini yürütmek, ülkeler arası transit ticaret yapmak, ithalat ve ihracat faaliyetlerinde bulunmak, yatırımlar gerçekleştirmek. 2-       Sanayi ve konutların ısıtma sistemlerinde kullanılan katı-sıvı ve gaz yakıtla veya elektrikle çalışan kalorifer kazanları, kızgın su kazanları, kızgın yağ kazanları, sıcak hava kazanları, paket tipi buhar kazanları, buhar jeneratörleri, bireysel ısıtma cihazları, kombi, şohben, termosifon, sobalar, radyatörler, panel radyatörler, döküm radyatörler, alüminyum radyatörler, ısıtıcılar imal etmek pazarlamak ithalini ve ihracatını yapmak....