17 / 05 / 2024

ikiz kuleler ne zaman açılacak

ikiz kuleler ne zaman açılacak

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 13 yıl sonra yeniden açıldı. 541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor.

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Kastamonu İkiz Kuleler Sitesi 9.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Konya Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan İkiz Kuleler Sitesi 9 milyon 415 bin 770 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. ..

Kastamonu İkiz Kuleler projesi geliyor!

Akif Mimarlık, İkiz Kuleler Projesi ile Kastamonu Merkez'de 296 konut ve 29 dükkandan meydana gelen karma proje yapmaya hazırlanıyor..

Twin Grand Towers İzmir Torbalı'da yükseliyor!

İkra İnşaat&Petrol ve Grand İnşaat Petrol firmaları Torbalı Ayrancılar’da ikiz kuleler inşa edecek.10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Aydın Nazilli'ye ikiz kuleler geliyor!

Nazilli Kent Merkezi'nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı 'ya verildi.

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Elazığ Misland'ın ikiz kulelerinin inşaatı ne zaman bitecek?

Elazığ’ın dev yatırımı Misland’da yapılan ikiz kuleler neden hala bitmedi? Elazığ’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otel eksiği ikiz kulelerde neden değerlendirilmiyor?

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektöründe üretim fazlalığı var!

İMKON 2. Genel Kurulu, TOBB ikiz Kuleler'de yapıldı. Yeniden başkanlığa seçilen İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün can çekiştiğini belirterek, "Önüne gelenin müteahhit olmasından dolayı sektörde müthiş üretim fazlalığı var" dedi..

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde ikiz villa, bahçe dubleksi konut ve çatı dubleksi konut yer alıyor. Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

New York'taki ikiz kuleler yeniden açıldı!

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 13 yıl sonra yeniden açıldı. 541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor.

ikiz kuleler ne zaman açılacak Haberi

ikiz kuleler ne zaman açılacak

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 11 Eylül saldırılarından 13 yıl sonra yeniden açıldı. 

541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor. Gökdelenin tepesindeki seyir terası ise ileride halka açılacak. Yeni Dünya Ticaret Merkezı'nin inşası, sekiz yıl sürdü. Yapımında, New York'un mevcut inşaat kurallarının da ötesine geçilerek çelikle güçlendirilmiş betonun kullanıldığı merkez, 3 milyar 800 milyon dolara mal oldu. 

İnşaatın yapıldığı alanın sahibi olan New York Liman Yönetimi Genel Müdürü Patrick Foye, Yeni Dünya Ticaret Merkezi'nin açılmasından sonra bir açıklamada bulunarak, "New York kentinin silüeti tamamlandı" dedi. Patrick Foye, One World Trade Center'ın Amerika'daki en güvenli işyeri merkezi olduğunu söyledi. Bu arada, merkezdeki ofislerin yüzde 60'ı kiralandı. 


Yeni Çağ...