17 / 05 / 2024

ikizdere vadisi su oranı

ikizdere vadisi su oranı

İkizdere Vadisi, doğal sit alanı ilan edilmesine rağmen hdiroelektirik santrallerin elektrik üretimine başlamasıyla, dere suyu tünellerle alınınca vadideki su seviyesinde düşüş oldu...

Fed, Silikon Vadisi Bankası'nın iflasından yetersiz denetimi sorumlu tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflası ile yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada yönetim ve yetersiz denetim suçlu olarak gösterildi.

Facebook Silikon Vadisi'nden taşınan çalışanının maaşını kesecek!

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, çalışanlarının Silikon Vadisi dışında hayatın daha ucuz olduğu bölgelere taşınmaları durumunda maaşlarından kesinti yapılacağını açıkladı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Değirmendere Vadisi çekim merkezi olacak!

Değirmendere Vadisi rekreasyon projesi alanında incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, yaptığı değerlendirmede proje için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzalanacağını söyledi

Rize Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de inşa edilen Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Ankara'nın yıldızı olacak!

KEÇİÖREN Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Keçiören Belediyesi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasında atılan imzaların ardından başlayan inşaat çalışmalarında fore kazık çalışmaları tamamlandı.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde Keçiören Belediyesi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ( DSİ ) arasında atılan imzaların ardından başlayan inşaat çalışmaları hız kazandı...

Nurol GYO HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri'ni tercih etti!

Betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" oluşturma yaklaşımı ile inşaatına başladığı Nurol Park projesinin temel altı su yalıtımında tercih edildi.

Botan Vadisi'nden arkeolojik hazine çıktı!

Siirt'te, Ilısu Baraj Gölü altında kalacak Botan Vadisi'ndeki tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılması amacıyla Başur ve Çattepe Höyük'te 13 yıldır sürdürülen kazılarda milattan önce 3 bin yılına ait olduğu değerlendirilen çok sayıda bulundu.

Bertür Vadisi koruma altına alınacak!

Orman ve Su işleri Bakanlığı, Şırnak'taki Cudi ve Gabar dağlarının eteğinde yer alan Bertür Vadisi'nin "korunan alan" statüsüne alınması için çalışma başlattı. Deligöz, Bertür Vadisi'nin çok önemli olduğunu kaydetti.

Bertür Vadisi koruma altına alınacak!

Bertür Vadisi koruma altına alınacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Cudi ve Gabar dağlarının eteğinde yer alan Bertür Vadisi'nin "korunan alan" statüsüne alınması için çalışma başlattı.

Dicle Vadisi ve ongözlü köprü HES'ten kurtuldu!

ORMAN ve Su işleri Bakanlığı, Diyarbakır'da Dicle Nehri üzerinde yapılacak olan 3 hidroelektrik santral (HES) projesinden biri alan ve Dicle Vadisi ile tarihi Ongözlü Köprü'yü sular altında bırakacak olan Dicle-ll Regülatörünü ve HES projesini iptal etti.

Pembelik Barajı'nda su tutulmaya başlandı!

Peri Vadisi'nde Peri Çayı üzerine Akpmar İnşaat ve Daranhes tarafından yapılan Pembelik Barajı'nda su tutulmaya başlandı. Bu nedenle Dersim, Elazığ ve Bingöl sınırlarında bulunan 12 köy sular altında kalacak.

ikizdere vadisi su oranı Haberi

ikizdere vadisi su oranı

Rize'nin İkizdere Vadisi, doğal sit alanı ilan edilmişti. Ancak hiroelektirik santrallerin elektrik üretimine başlamasıyla, dere suyu tünellerle alınınca vadideki su seviyesi düştü. İkizdere Belediye Başkanı AK Partili Hasan Köseoğlu, önceki hafta bölgeyi ziyaret etti. Köseoğlu durumu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na...