07 / 05 / 2024

iklimlendirme sistemleri

iklimlendirme sistemleri

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’ da 07 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.

İklimlendirme nedir?

Bina içlerinde yapılan iklimlendirme nedir, iklimlendirme nasıl yapılır, merak ediyorsanız yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

ENER-G Sistemleri ile enerji tasarrufunda yeni devir!

ENER-G, yatırım ve işletmelerin hem elektrik hem de iklimlendirme sistemlerindeki enerji tasarrufunda yepyeni bir devir başlatıyor. ENER-G’nin Türkiye’deki tek yetkili temsilciliği ve çözüm ortaklığını PNQ Teknoloji Sistemleri yapıyor. 

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

ASHRAE RAL CRC 2015 İstanbul 2-4 Ekim'de!

Ana teması Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği olan toplantıda, yeşil bina tasarımı, iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler, geleceğin şehirlerinde bina ve iklimlendirme sistemleri gibi başlıklar ele alınacak.

Bursa'nın evleri artık akıllandı!

Bursa'nın evleri artık akıllandı. Endülüs Park Genel Müdürü Fatih Özözlü, "Sesli komutla aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri devreye giriyor. Kimse yokken ısı ve aydınlatmada tasarruf yapılıyor" dedi

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Alagöz, İzzet Alagöz Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

iklimlendirme sistemleri Haberi

iklimlendirme sistemleri

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te (Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Havuz ve Güneş Enerji Sistemleri Fuarı) Yeni Hybrid Sistemleri müşterileriyle ilk kez bir araya getirecek. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’da 07-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.


Geniş ürün yelpazesine sahip olan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, fuarda aynı zamanda Mitsubishi Electric Split Klimalarını, Multi Split Klima Sistemlerini, Hydrodan Ünitelerini, Mr. Slim Ticari Tip Klimalarını, Havadan Suya Isı Pompası Sistemlerini, Heat Pump Sıcak Su Üretici Kazanını ve en yeni otomasyon/kontrol sistemlerini de ziyaretçilere...