02 / 05 / 2024

İklimlendirme Sponsoru

İklimlendirme Sponsoru

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

İklimlendirme Sponsoru Haberi

İklimlendirme Sponsoru

Isıtma ve soğutma sektörünün dünya lideri Daikin, A Milli Futbol Takımı'nın iklimlendirme sponsoru oldu. Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan sponsorluk anlaşması ile birlikte, Daikin Avrupa Şampiyonası hazırlık ve şampiyona boyunca Milli Futbol Takımı’na destek veren ilk iklimlendirme markası oldu. Bu anlaşma ile birlikte 145 ülkede faaliyet gösteren Daikin de ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasında yer aldı.


Türkiye’de spora ve sporculara verdiği desteği sürdüren, başarıya giden yolda maddi ve manevi olarak onları desteklemeyi bir kurumsal sosyal sorumluluk görevi olarak kabul eden Daikin, A Milli Futbol Takımı’nın iklimlendirme sponsorluğunu üstlendi. Türkiye Futbol Federasyonu ile bu hafta imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından bir açıklama yapan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, şunları söyledi: “Birçok yönden ilk olan böyle bir anlaşmaya imza atmak...