30 / 04 / 2024

İkonova Gaziantep ödeme seçenekleri

İkonova Gaziantep ödeme seçenekleri

Toplam 570 daire ve 23 ticari birim den meydana gelen İkonova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de konumlandırılıyor. İşte İkonova Gaziantep fiyatları 2017...

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

İkonova Gaziantep fiyatları 2017!

Toplam 570 daire ve 23 ticari birim den meydana gelen İkonova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de konumlandırılıyor. İşte İkonova Gaziantep fiyatları 2017...

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları!

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep fiyatları 897 bin TL'den başlıyor...

Iconova Gaziantep ödeme şekli!

Iconova Gaziantep projesi 570 daire ve 23 ticari birimden oluşuyor. İşte, Iconova Gaziantep ödeme şekli...

Iconova Rezidans Gaziantep ödeme planı!

Iconova Rezidans Gaziantep ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor. Iconova Rezidans'ta fiyatlar 797 bin TL'den başlıyor...

Iconova Evleri Gaziantep ödeme planı!

Iconova Evleri Gaziantep ödeme planı kapsamında ödemeler Temmuz 2017'de başlıyor...

Gaziantep Iconova ödeme koşulları!

Gaziantep Iconova ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Gaziantep Iconova ödeme planı!

Gaziantep Iconova ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep projesinde 570 konut ve 23 dükkan bulunuyor...

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Fevzipaşa TOKİ Gaziantep Islahiye kura çekilişi!

Fevzipaşa TOKİ Gaziantep Islahiye kura çekilişi bugün yapılıyor. Ödeme planı doğrultusunda 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 31 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Dairelerin 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İkonova Gaziantep ödeme seçenekleri Haberi

İkonova Gaziantep ödeme seçenekleri


Toplam 570 daire ve 23 ticari birim den meydana gelen İkonova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding iş birliğiyle hayata geçiriliyor.


Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen İkonova Gaziantep projesinde 3+1'den 8+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Projede dairelerin alanları 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor. 


24 ve 42 katlı yedi kule olarak yükselen Gaziantep Iconova projesinde dairelerin yanı sıra spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness ve sauna gibi alternatif bölümler de bulunuyor. 


İkonova Gaziantep fiyatları 2017!


İkonova Gaziantep fiyatları  897 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.  İkonova Gaziantep Evleri'nde yüzde 1 peşinatın ardından aylık taksit ödemeleri Temmuz ayında başlatılabiliyor. 


Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Pınar...