18 / 05 / 2024

İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı

İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana ve Mersin’e, Sağlık Bakanlığınca çok önemli sağlık yatırımları yapıldığını, bu yatırımların, yakın zamanda açılacak şehir hastaneleriyle taçlanacağını söyledi.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

Tapu alana vatandaşlık değil oturma izni verilsin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, " Tapu alana vatandaşlık değil oturma izni verilsin!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Kırklareli'de sağlık yatırımları hızlanacak!

Kırklareli'de  yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Yatırımlar ile ilgili bölgelerde değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı Haberi

İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı

Ünüvar, İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı için Adana’ya gelen Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile birlikte Adana Şehir Hastanesi inşaatını gezerek, yüklenici firmanın yetkililerinden inşaatın durumuyla ilgili brifing aldı. Ünüvar ve Gümüş, brifingin ardından, beraberindekilerle Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen, Adana ve Mersin’den sağlık bürokratlarının katıldığı İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Ünüvar, burada yaptığı konuşmada, il değerlendirme toplantılarının, Sağlık Bakanlığının ısrarla ve samimiyetle yürüttüğü güzel bir faaliyet olduğunu söyledi.

"Ölçemediğinizi yönetemezsiniz" diyen Ünüvar, ölçme ve değerlendirmenin son derece önemli olduğunu vurguladı. İşi yerinde görerek, yerinde tespitler yaparak problemleri tartışmanın ve çözüm bulmanın çok güzel bir yöntem olduğuna işaret eden Ünüvar, Sağlık Bakanlığının bu yöntemi çok güzel bir şekilde uyguladığını kaydetti.

Sağlık denildiği zaman fiziki yapı, insan kaynağı ve teknolojik donanımın...