10 / 05 / 2024

ilan siteleri

ilan siteleri

İkinci el otomobil satışıyla ilgili düzenleme ilk günden delindi. 15 Eylül'de (dün) başlayan uygulamayı delmek için küçük bir değişiklik yetti de artı. İlan siteleri 6 bin kilometrenin altındaki satılık otomobil ilanlarını kaldırdı ama ertesi gün ilanlar geri geldi.

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Konut alıp satacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu taslağa göre, emlak siteleri üzerinden gerçekleştirilen konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden çok ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olacak?

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Konut fiyatlarında sanal tehlike!

Ev arayan vatandaşların ilk tercihi internetteki ilan siteleri oluyor. Bu sitelerde istedikleri fiyatları yazan ev sahipleri ve emlakçıları ev satılmadıkça fiyatı arttırdığı için panik ortamı yaratıyor. 

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Emlakçılardan 'online ilan siteleri'ne erteleme çağrısı!

Online ilan sitelerine ayda 2 ila 3 bin yılda ise 100 bin TL ödeme yaptıklarını belirten emlakçılar, ödemelerin 3 ay ertelenmesini, aboneliklerin dondurulmasını ve belli bir dönem ücret alınmamasını talep ediyor.

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot hazırlığında!

Koronavirüs sebebiyle işleri durma noktasına gelen on binlerce emlakçı, online ilan portallarını boykot etmeye karar verdi.

Soma'daki maden kazası sebebiyle 3 günlük ulusal yas ilan edildi!

Manisa'nın Soma ilçesindeki Soma Kömür İşletmeleri AŞ’ye ait maden ocağında meydana gelen trafo patlamasıyla çok sayıda işçi hayatını kaybetti. Başbakanlık 3 günlük ulusal yas ilan etti...

Ünal Çetin: Gökçeada afete maruz kalmış bölge ilan edilsin!

Belediye Başkanı Ünal Çetin: Adadaki kuvvetli yağışla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yaraların kapanması adına acilen adanın afete maruz kalmış bölge ilan edilmesi noktasında yetkililerden destek bekliyoruz" dedi

Gaziantep Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu ’nca karar verildi...

Gaziantep Taşlıca Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Taşlıca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi. İşte Gaziantep, Taşlıca Mahallesi kentsel dönüşüm alanları...

Gaziantep Geneyik Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Geneyik Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bölgelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi Bakanlar Kurulu’nca kararlaştırıldı. İşte Geneyik Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanları...

Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı!

Dördüncü Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final maçları sonucunda yarı finale kalan siteler belirlendi.Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı.

ilan siteleri Haberi

ilan siteleri

Sıfır otomobillerin ikinci el otomobil olarak satılmasının önüne geçilmesi için yapılan düzenlemenin uygulaması dün itibariyle (15 Eylül 20222) başladı. Yapılan düzenlemeye göre, ticari faaliyet kapsamında otomobil ve arazi taşıtlarının satışı ancak ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmiş olması koşuluyla yapılabilecek. Bu şart sağlanmadan doğrudan veya dolaylı olarak 1 Temmuz 2023 tarihine kadar pazarlama ve satış yapılamayacak. Ancak bu düzenleme şimdiden ilan sitelerinde delindi.

Otomobil Yazarı Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahibinden.com sitesinde yer alan sıfır otomobil fiyatlarındaki km  hanesinde tüm araçların 6001 kilometre olarak değiştiğine dikkat çekti. Özpeynirci, ilan sitelerinin yetkili bayiler dışında satışa sunulan ve 6 bin kilometreden daha az kilometredeki araçlarını dün gece itibariyle yayından kaldırıldığını açıkladıklarını belirtti. Söz konusu ilanların bugün...