21 / 05 / 2024

ilbankın engelli merkezi nerede

ilbankın engelli merkezi nerede

Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında İlbank tarafından sağlanan hibeyle yaptırılan İller Bankası Özel Eğitim Uygulama Merkezi tamamlanarak hizmete girdi. Merkez yaklaşık 9 milyon TL yatırımla inşa edildi...

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

AVM’ler markaların lojistik merkezi oluyor!

AVM'lerde ziyaretçi sayılarının internet alışverişleri nedeni ile düşmesi, markaları yeni işbirliklerine yöneltti. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, bu duruma çözüm olarak, "Merkezi lokasyonlarda işleri düşen AVM'leri lojistik merkezi yapalım." önerisinde bulundu...

Apple’ın yeni merkezi 5 milyar dolara inşa edildi!

Apple’ın yeni merkezi, ABD’nin California eyaletine bağlı olan Cupertino'da inşa edildi. Yeni merkezin maliyeti 5 milyar dolar olarak açıklandı.

Şanlıurfa'da yeni hizmet binaları inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, kültür merkezi, kreş ve engelli merkezi gibi dev projeler hayata geçiriliyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Ankara Kalesi yatırımın yeni merkezi olacak!

YATSİAD Başkan Yardımcısı Mete Baykara, restore edilen Ankara Kalesi ile ilgili bilgi verdi. Baykara, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla, turizminin canlanacağını belirtti.

ilbankın engelli merkezi nerede Haberi

ilbankın engelli merkezi nerede


Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında İlbank tarafından sağlanan hibeyle yaptırılan İller Bankası Özel Eğitim Uygulama Merkezi tamamlanarak hizmete girdi.


Yaklaşık 9 milyon lira yatırımla inşa edilen Merkez, Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilerek 140 öğrenci ile eğitim vermeye başladı. İller Bankası Genel Müdürü Tuncay Karaman, banka olarak konuyu önemsediklerini söyledi. Yaklaşık 6 bin metrekarelik alana sahip merkezin 43 derslikten oluştuğunu vurgulayan Karaman, okulun üç farklı yaş grubundaki otizmli çocukların en kaliteli şekilde eğitim alabileceği mekansal fonksiyonellik ile işitsel ve görsel bütünlük kriterlerini ön planda tutan bir tasarıma sahip olduğunu ifade...