03 / 05 / 2024

İletişim Platformu Derneği

İletişim Platformu Derneği

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: -"TOKİ'ye 'Bize her yapacağınız yerden bir kontenjan verin, gazetecilerin başvurularını alalım, iletelim, siz de bunlara uygun koşullarda daire verin' dedik.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

ANBA ve Ekonomi Gazetecileri Derneği inşaat Platformu kurdu!

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu ile 800'ü aşkın üyesiyle ekonomi basınının sesi olan Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ortak bir platform oluşturdu.

Deniz Feneri Derneği Sri Lanka yurdunun temeli Kurban Bayramı'nda!

Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, "Sri Lanka'da yetimler yurdu için 150 bin dolarlık bir projeden bahsedilmişti. Projeyi biz aldık geldik. 2015 yılının Kurban Bayramı'nda yurdun temeli atılacak" dedi.

İş GYO’nun 2014 faaliyet raporuna platin ödül!

İş GYO 2014 Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından her yıl düzenlenen faaliyet raporu yarışmasında birden fazla ödülün sahibi oldu.

Bartın'da Elektrik Enerjisi İletişim Hattı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Elektrik Enerjisi İletişim Hattı projesi için 3 Mart 2015 günü 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarım ziyaretçilerle buluşturacak. SAMFAŞ, 11 14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler ziyaretçilere sunulacak!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 11 Eylül'de başlayacak!

Sampaş, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. Sampaş, 11 -14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

Küçük Oteller Derneği’nin kurumsal pazarlama çalışmaları yoğun ilgi görüyor!

Türkiye’nin Alaçatı, Kapadokya, Bodrum, Marmaris, Sultanahmet gibi 34 farklı destinasyonunda 300’e üyesi yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin, üyelerini kapsayan kurumsal pazarlama çalışmaları hız kazandı.

İletişim Platformu Derneği Haberi

İletişim Platformu Derneği

     İletişim Platformu Derneğinin "İletişim Buluşmaları" kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan Atalay, kamuoyunda gazetecilerin yaşam koşulları hakkında yanlış izlenim olduğunu ifade ederek, bir çok kişinin, gazetecilerin asgari ücrete yakın maaş aldığını bilmediğini anlattı. 

     Atalay, "Birkaç duayen gazetecinin emeklilikten sonraki yıllarını yoksulluk içinde geçirdiğini biliyorum. Hele evi de yoksa kira da ödeyecek durumda değilse ailesi de yoksa en fazla kimsesizler yurdunda kalıyor" diye konuştu. 

     Gazetecilerin çoğunun ev sahibi olamadığını kaydeden Atalay, bu konuda TOKİ nezdinde girişimde bulunduklarını hatırlattı. 

     TOKİ'den, projelerinde gazetecilere kontenjan ayırmasını istediklerini belirten Atalay, şu bilgileri verdi: 

     "TOKİ'ye 'Bize her yapacağınız yerden bir kontenjan verin, gazetecilerin başvurularını alalım, iletelim, siz de bunlara uygun koşullarda daire verin' dedik. Kabul ettiler. Protokol aşamasına kadar geldik, bir...