17 / 05 / 2024

iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı

iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı

Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, 2012’de kurumsal çözümlerde yüzde 40 oranında büyüdüğünü açıkladı. Firma, 2013’te bu segmentte yüzde 50 oranında pazar payını artırmayı hedefliyor..

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlar gereğince, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama ve görevden almalar yapıldı..

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu!

Binali Yıldırım'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna Ahmet Arslan getirildi. Arslan İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'ni tamamladı.

Mudanya İskelesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredildi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 15,5 milyar liralık yatırım yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 2015'te 15,5 milyar liralık yatırım yapacak. Bakan Elvan, diğer harcamalarla birlikte toplam harcamaların 40,2 milyar lira olacağını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alacak. Adayların 1 Ocak 2014 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. KPSS puan türleri itibarıyla belirlenen taban puanlarını da almış olmaları şartı aranacak.

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi, Duygu Ataç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Beyoğlu, Sekban Han'da kuruldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği tam metni!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği 24 Temmuz 2014 tarihinde 29070 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan esaslar...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bayramda denetimleri artıracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak. Bakanlık karayollarındaki denetim istasyonlarında 24 saat esasına göre denetimlerde bulunacak.

Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı Haberi

iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı

Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, bu yıl ekonominin gelişmesi ve korunması bakımından önemli bir fonksiyon üstlenen KOBİ’lere odaklanacak. Küçük ve orta dereceli kurumlar dışında özel çözüm ve hizmetleriyle hastane, kampus ve oteller de firmanın hedefleri arasında. ZyXEL Türkiye bünyesindeki kurumsal çözümler segmentinde pazar artışı ve başarıları hakkında bilgi veren ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan, “2012 yılında kurumsal çözümlerde yüzde 40 oranında büyüdük. 2013 de ise yüzde 50 oranında büyümeyi planlıyoruz. Öte yandan ürün portföyümüzde KOBİ segmentine uygun çözümler de sunuyoruz.  Bu alanda da hedef büyüttük. Bunun dışında hastane, kampüs, otel segmentleri de ilgi odağımızda olacak. Bu sektöre yönelik özel çözüm ve hizmetlerimiz buluyor. 2013, çözüm ortaklarımızla katma değer yaratarak en kaliteli servisleri en iyi...